SLIDER





čokoladni koledarček.

sicer ne vem, kdo bi lahko 12 čokoladic razporedil čez vse leto in si vsak mesec dejansko privoščil le eno, ampak kljub temu se mi ideja grške grafične oblikovalke kanelle zdi ravno prav hudomušna, sveža in predvsem lepo izvedena.


gre namreč za koledarčke v obliki in okusu čokoladic. no, čokoladnih ovitkov. na licu embalaže sta ime meseca in motiv, povezan z njim, na hrbtu pa oštevilčeni dnevi. ko je mesec naokoli, ham-ham, lahko koledarček pojeste.


jaz že ne bi zdržala. v kriznih momentih bi pojedla čokoladko, ovojček lahko itak služi svojemu namenu še naprej. :) že kot otrok nisem kazala potrpežljivosti pri tistih adventnih čoko-koledarčkih, heh.



meni najlepša motiva sta marčevski in novembrski. kateri je pa vam najljubši?

4 komentarji

  1. Si kar predstavljam sebe s tem letnim koledarčkom - mogoče bi revež celo preživel 12 dni :)
    Izbrala bi jelenčka in žabici.

    OdgovoriIzbriši
  2. pri meni tudi ne bi šlo..to je za zelo disciplinirane ljudi ;)
    sicer fina ideja.najljubša sta mi marec in junij

    OdgovoriIzbriši
  3. meni aprilski.. batrflajčiči ;)
    ma ja no.. sej čokolad(ic)e pa spet niso tako majhne. kaj dobiš košček na dan? sej bi se dalo zdržat - če bi imel še kako milko na rezervi.. :)

    tudi pri nas so bili adventni koledarčki hitro pospravljeni. ponavadi smo jih dobili za Miklavža tako da je šlo takoj 6 čokoladic, potem smo lahko pojedli tisto na dan tvojega RD, pa dve srečni številki si si lahko izbral, pa...

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.