SLIDER





matilda.

veste, kaj je pa res nadvse fin občutek? ko nekomu, ki ga niti ne poznaš tako zares, ampak zgolj virtualno, nekaj podariš, nato pa se ti ta zahvali na najlepši možen način. tako sem zadnjič podarjala broškolinke in eno namenila tudi matildi. saj jo poznate, to je tista matilda, ki na naših blogih pušča najbolj zabavne in prisrčne in čisto njene komentarje. tudi na pepermintku pogosto kaj pove in njenega mnenja se vedno razveselim.  in poglejte, kaj me je čakalo v e-kaseljčku!
ponižna spletična broškolinka v družbi turške lepotice.
stajliš do konca!
hvalahvala za tole.

v komentarjih tokrat zbiram podpise peticije "matilda naj odpre svoj blog". (:

21 komentarjev

  1. PODPIS FENSIŠMENSI

    meni je bilo enkrat tako smešno, ko sem v enem dnevu prebrskala ogromno blogov, tako malo za na tekočem bit, pa sem mislila, uh, kok sem jih našla novih, pa grem mal komentarje brat in matilda povsod! :) ni da bi kaj novega odkril.

    matilda je povsod :)

    me prav zanima število blogov, ki jih prebira

    OdgovoriIzbriši
  2. Vixi podpiše, seveda.
    Ali pa vsaj spisek blogov, kjer se klati in pušča komentarje, da mi je imeti. Njeni komentarji tvorijo blog čisto posebne vrste.

    Matilda dvojčastost ni noben izgovor ;) Morda bi res vodila samo kronologijo svojih komentarjev, saj veš, odpreš blog in lepiš linke.

    OdgovoriIzbriši
  3. vixi, dobra ideja. (:

    draga matilda, pa ne bit jezna, ker takole na lastno pest aktiviram
    tvoje fene. morda te s skupnimi močmi le prepričamo, hihi.

    OdgovoriIzbriši
  4. podpišem takoj! matilda je zakon!

    OdgovoriIzbriši
  5. Podips. In všeč mi je ideja kronologije komentarjev, hehe.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hehehehe, kar "brijte norca" iz uboge Matilde (prav povsod nisem in Deželica je micena)...vse se je začelo davnega leta 1713, ko sem pukim slučajem zapazila na Siolovi prvi strani napis (tatammmmm!!!) Fensišmensi...tam "srečala" Frišno in bakterija se je naselila vame:Od takrat sem srečno okužena. V resnici jih redno dnevno preklikam natanko 9(težka droga), tedensko se več ali manj redno sprehodim še po petih dodatnih (eni imajo bolj počsn ritem objavljanja - lažja drogica), potem poklikam na kakšne komentatorje (tam morda kdaj najdem kakšnega lažjega dilerja, pa tudi tatežke sem tako spoznala)in seveda imam zavidljiv seznam zdravil brez recepta ter vitaminskih dodatkov (ti so tam, ker sem pač hrčkaste narave in ziher bo enkrat kaj nucalo in večkrat tudi je). Da je seznam velika drgocenost in relikvija nakazuje dejstvo da, ko je nenadna smrt paralizirala ter nato pokopala mojega dolgoletnega prijatelja Mr. Toshibo sem pofotkala Priljubljene, ker nisem vedela, če se bo sploh še kaj dalo ven dobiti (in kaj če bo moj dragi računalničar vse izkopal pa ravno tega ne???).
    Blog? Ko bom (če bom) kdaj postala Matilda Levjesrčna, tako kot je to pred enim letom postala NinaLena, se lahko zgodi tudi ta Naravna nesreča.

    OdgovoriIzbriši
  7. Samo še nekaj:-) jah, saj vem, da pišem predolge komentarje, ampak IIIIkanje in OOOkanje ni ravno moj stil (je pa zmeraj v glavi, ko pišem). Za vse tiste, ki jim je ljuba očem prijazna otroška ilustracija so vabljeni semle: http://www.skerkcenter.it/index.php
    24. na otovritev ali pa potem (Katja, si rekla, da lahko kaj poročam z Obale;-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Skerk, sem bila na razstavi impresionistov pred leti ... Vsekakor pohvale vreden center kulture!! Pa še lep izlet v čudovite kraje :)

    OdgovoriIzbriši
  9. sem se prišla podpisat in pofočkat, četudi je matilda vmes že malo nakazala, da mogoče enkrat nekoč pa res bo en blog. morda ji je manjkal samo še moj 'matilda je džazna, matilda je kul, HURAAA za matildo!'.

    OdgovoriIzbriši
  10. ja Matilda dej no dej no mej blogec :)

    OdgovoriIzbriši
  11. ok, jaz pa nočem, da matilda ne odpre bloga!!! ;)
    ker potem no bo imela časa za najbolj kul komentarje. ;)) sej upam, da se toooolko poznamo, da veste, da se hecam.
    btw, matilda, super ideja za dat broško na pas, mi ni kapnilo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. NinaLena je zadela point:-)pol bi pa vse k meni hodile in jaz bi skozi doma čepela. In broške pičim povsod, še na piđamo bi, če ne bi pol pikalo.

    OdgovoriIzbriši
  13. tudi jaz sem si želela, da matilda odpre svoj blog; potem pa sem se ustrašila,da bo moji naj komentatorki zmanjkalo časa za pisanje komentarjev. v bistvu je sklop njenih komentarjev; kot en velik mrežast blog. tudi jaz sem jo zasledila prvič na fensišmensiju in od takrat je number 1.

    OdgovoriIzbriši
  14. tudi jaz sem grozno ponosna, da velika matilda pokomentira kaj pri vili lili.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. tudi jaz se podpišem!(:

    v pričakovanju nadaljevanja...

    OdgovoriIzbriši
  16. Evo, pa res nima bloga...Sedaj sem dobila potrditev. Sem že mislila, da ne znam poiskat, da ne pritisnem prave ikonce,.. da je kako drugače kje skrita... Pa toliko njenih komentarjev na vseh taglavnih blog straneh. Podpisujem! In navijam za Vixijeno idejo!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.