SLIDER





niz razstav.

ta teden sem bila na parih razstavah. razstavo ilustracij jelke reichman sem že predstavila. za rep pa sem ujela čar lesa na magistratu. magistrat je presenetljivo lep prostor za razstave, notranja dvorišča so lepo svetla in predvsem zelo tiha in mirna.
prireditev ČAR LESA se je sicer začela že 12. maja z odprtjem prvega dela razstave v cankarjevem domu - ta se je zaključila 16. maja. drugi del razstave, ta na magistratu, pa je bil na ogled od 13. do 24. maja. les je lep, mehek ali trd, svetel ali temen, obdelan ali neobdelan. nekaj industrijskih izdelkov notranje opreme ter unikatnih in umetniških izdelkov iz lesa sem torej ujela na zadnji razstavni dan.
v drugem notranjem dvorišču pa so na ogled porterti pesnikov in pisateljev fotografa jožeta suhadolnika.
no, in še četrta v nizu razstav, na drugem, pa tudi ne preveč oddaljenem koncu mesta, v galeriji Avla. dovolj časa imate (do sredine septembra), da si ogledate razstavo ilustracij nemškega oblikovalca, grafika, ilustratorja christopha niemanna. fino!

3 komentarji

  1. Hvala! Kako mi je všeč tole notranje dvorišče. In razstava portretov fino pašejo v ta ambient.

    OdgovoriIzbriši
  2. Popolnoma strinjam, dvorišče + razstava= perfektno. Krasne sence (seveda gre zahvala tudi fotoreporterki, ki je to čarobnost prenesla).
    Zanimiv pregled in hvala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta stol na tretji fotki je božanski, sem šla prav v izvidnico, kdo dela te stole in našla! http://www.amek.si/ sicer ga nimajo na spletni strani, ampak je pa njihov, naslednja izvidnica bo, ko bom klicala za ceno :) Les je lep ♥

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.