SLIDER





v i n i l k e #3

ah, tile mladci, ki me gledajo z ovitkov vinilk... priznam, nikoli nisem zares posvojila njihove muzike (bolj kot ne me dolgočasi), niti vse hvale in fame, ki še zdaj veje okoli njih. prav tako nikoli nisem bila človek, ki bi svojo identiteto gradil in snoval okoli reči in (pop) kulture iz preteklosti. jaz sem tisto, kar se mi je zgodilo, odkar sem na svetu in sem kar zadovoljna s tem, čeprav je tudi bilo mnogo hudega, kar se glasbe in mode tiče. :) pa kaj, cought in the act so del mene, the beatles pa pač ne.
*****
pa še druga, z najbrž eno najbolj znanih fotk iz sveta muzike. le koliko bi zaslužila, če bi jo dala na e-bay? :)
brskanje po vinilkah pa slej ko prej prinese tudi kakšen biserček iz sedemdesetih. recimo plošče s posvetili, pa zapiski vrstnega reda pesmi za kakšen žur v gasilnem domu v sosednji vasi, kdaj pa kakšno besedilo, zapisano na list, iztrgan iz bloka kakšne plive ali pač veterinarske postaje.

1 komentar

  1. Se povsem strinjam glede Beatlesov ... nikoli mi niso bili všeč, zelo malce antipatični :) Jih glede na simpatičnost uvrščam v podobno kategorijo kot Abbo - nikoli nisem odkrila presežka slednje :)

    Ogromno gramfonskih plošč pa imamo tudi pri nas doma, ampak tam je en sam rock - Led Zeppelin, ZZ Top, Inxs, Bijelo dugme itd. :) Še nov gramofon imamo, poslušamo pa jih (več) ne, čeprav fino na drobno hreščijo :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.