SLIDER





plakatki: kino otok

zunaj je november, kar naenkrat je ura skoraj pet, meni pa se je danes zgodilo že svašta. zdaj pa sem najbrž tretjič v svojem življenju živčna, da bolj ne bi mogla biti. ne, lažem, živčna sem bila že zjutraj, ko nisem znala oštevilčiti strani v wordu 07. vsekakor stvar, ki jo moram naštudirati preden se lotim številčenja strani v diplomi. ampak ne bom spet o diplomi. zabarikadirala se bom v zaroto molka, seveda manj strašno od te, o kateri pišem v diplomi. ampak od zdaj naprej o diplomi nič več ne govorim, dokler ne dobim v roke potrdila o diplomiranju.
zdej pa o plakatih. naravnost čudovit prizor me je čakal, ko sem iz dežja pritekla v varno zavetje grde veže mojega študentskega doma in sem otresala čistnov polkadot dežnik po grdih stopnicah, zavila na drugo rundo šteng in zagledala tole, kar vidite zgoraj. to je dila za plakate, na njej so ponavadi same grozote, danes pa je poleg ene grozote (levo spodaj) tudi ena lepota (desno zgoraj).  
nadčeden plakatek za kino otok (nujen klik, čeprav so malce šalabajzersko dopisali letošnje datume kar čez lanski header:). ponoči bom šla dol in ga ukradla. pa nobenmu povedat!
iiii. sonce, morje, ribice, toplota.

oblikovalki sta, če pravilno sklepam s spletne strani festivala, maja rebov in špela drašler. aja, ne, to so lanski podatki. če kdo ve, naj prosim pove, da popravim morebitno krivico.

6 komentarjev

  1. lajkam tale plakatek...ti ti kradljivka ti

    OdgovoriIzbriši
  2. Kino Otok je prav fletna prireditev (ko vreme dopušča...drugače pa pomagajo fermentirane pijače). Pridite na Obalo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Namig za luštno embalažo iz naših logov. Nič pretresljivega vendar komorno stajliš...kolegica mi je ponudila čokoldao in paeketek je bil nadvse eleganten.
    http://www.lucifer-chocolate.si/

    hmmm, spletna stran je kar je

    OdgovoriIzbriši
  4. obstaja pa se ena druga moznost. pocakas do konca Otoka, in me v Mestnem kinu pocukas za rokav. :) se pa strinjam, letosnji plakat je najlepsi dosedaj.

    KinOtok je fletna prireditev tudi, ce dezuje. :) takrat se ponavadi dogajajo najbolj magicni trenutki na vsaki ediciji festivala.

    OdgovoriIzbriši
  5. živjo,

    spletna stran Kina Otok se osvežuje, dodaja nova vsebina ... zamenjali smo tudi header, ki ga je oblikovala Maja Rebov :)

    Se pa vsekakor strinjam, da gre osveževanje strani počasi ... nam malce oprostiš, če povemo, da smo prostovoljci, ki to delamo ob službah, študiju in diplomah?
    Veliko sreče s tvojo! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ti bom čestitala, ko boš diplomirala. pa ne tolk za diplomo, ampak za uspešno oštevilčenje strani. ker meni to poje največ živcev in še zdaj goljufam (naslovke v en fajl, ostalo, kar se številči pa v drugega). problem nastane ko moraš kaj v e-obliki oddat in mora bit skupaj :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.