SLIDER





lost & found

ena najlepših knjig, kar jih je. preprosta, srčna. že samo platnice ti polepšajo dan. nisem se je še naveličala, pa jo skoraj vsak dan gledam v knjigarnici.

6 komentarjev

  1. Enkrat sem bila na obisku pri "sosedovih", ki imajo 2 otroka in televizijo. Moram reči, da je bil zame čisti kulturni šok, ko sem s TV ekrana zagledala nekaj tako lepega, kot je Lost&Found. Starši nismo mogli odmakniti oči, otrokoma pa je bilo dolgočasno. Škoda.
    http://www.youtube.com/watch?v=BaOqMuOTsOc

    OdgovoriIzbriši
  2. a ne?!
    pri meni je bil tudi najprej animiranček, potem šele bukvica. tudi v knjigarni je L&F najprej izbira staršev oz. starejših, otroci še zmerja posegajo po tistih bolj predvidljivih. pa kdo bi jim zameril. :)

    veliko je slikanic, ki so, po moje, namenjene odraslim. no, vsem, ampak njihovo sporočilo in ilustracije ceniš in dojameš šele, ko si velik.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne morem verjet. Jaz pa sem malo prej brskala po domači knjižnici (iskala inspiracijo, oziroma slikanico z raketami) in po dolgom času našla How to Catch a Star( tudi od Jeffersa). Čudoviti sta.

    OdgovoriIzbriši
  4. Trdim, da obstajajo slikanice za odrasle, le pri nas to nekako "ne prime" in, če ponudiš kaj takega (ko iščejo darila) te bledo pogledajo...Whatever, jaz si jih privoščim:D

    OdgovoriIzbriši
  5. o ja!!!
    tale je tudi meni ena najlepših. je še nimam v zbirki "slikanic zame" ker se mi je zdelo, da sem malo čudna, ker so mi tako lepe in ker si jih tako želim. malo me je celo zaskrbelo, da to mogoče izhaja iz pomanjkanja tovrstne pozornosti v otroštvu :) ampak, zdaj, ko vem, da je to čisto normalno, in da dejansko obstajao slikanice za Odrasle, bo ob prvi priliki tale moja! ;) hvala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, ampak če dobi tako slikanico otrok, mu pa "ostane" za vedno, čeprav se tega še ne zaveda!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.