SLIDER





internet-less + DIY + mini nagradna igra

minil je vikend brez internetne povezave, ki sem ga povečini prespala, če ne to, pa vsaj preležala pod kovtrom in dvema dekama. hm, že voham cimet in kuhanvin... torej, nič nisem pekla, mislim, da me je za nekaj časa minilo, saj me je četrtkova nočna peka torte (don't ask) zaznamovala s prav nič čedno opeklinico na levici. da pa vikend z ustvarjalnega zornega kota le ne bi šel povsem v nič, sem si naredila še eno verišco. moj arčibald očitno ne mara vijolične, ker jo vselej spremeni v neko temno modro, ampak okej, za ilustracijo bo. 
reciklirala sem napol preperelo ejđundem elastično majčko, narezala tri trakove blaga in spletla kitko. čist preveč so mi všeč kitke. no, potem sem v eni izmed mojih miljontih škatlic/lončkov/predalčkov poiskala eno staro verižico in jo prišila na kitko iz blaga. 
zdaj pa en govor za gospodične, ki pravijo, da ustvarjanje vzame preveč časa. (: prosimlepo. ne vzame prav nič časa, čas s kreativnim inputom le pridobi na vrednosti in izkoristku. ob spletanju kitk, rezljanju raztrganih majic in šivanju (da ne govorim o kakšnih bolj zahtevnih ročnih delih, kot so kvačkanje, krojenje in šivanje bluze itd.) lahko poslušate fino muziko, gledate dokumentarec o kristini brenkovi, zaradi mene tudi najnovejši del priljubljene TV nadaljevanke. a prou? za spodbudo pa še ena mini nagradna igra. tista, ki bo sledila mojemu zgledu in naredila tako ali drugačno verižico (ne velja za tiste, ki že sicer veliko ustvarjate nakit in s tem služite dinarčke:), jo pofoktala in nalepila na pepermintov FB zidek, dobi nagradico. če se vas opogumi več, pa naredimo glasovanje. trištirzdaj! časa imate do srede.

9 komentarjev

  1. prvič: krasna vijola je!
    rugič: opekline so kul!
    in tretjič: verižica je kul!
    in četrtič: preveč si pridna!

    OdgovoriIzbriši
  2. prelepa je. vijolična in reciklirana. super motivacijski post :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Všeeeč zeloo ! :)) In čist mega vijola je :) in super ideja :))

    OdgovoriIzbriši
  4. @ninalena: na prvič: na računalniku pokaže dejansko barvo. :) na drugič: opekline bolijo in se počasi celijo in kazijo mojo nežno ročico. na tretjič: se strinjam.:) in na četrtič: si preskočila stavek o ležanju cel vikend? :)

    @teta bina: o, hvala. upam, da bo mitivacijski za nekatere. ti si tako ali tako nonstop v pogonu. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. O, super je :) jz sm si vedno želela takšno kitkasto zapestnico, ampak verižica je super

    čeprav jaz protestiram :) ker včasih gospodične res nimamo toliko časa+doma ni vedno vseh pripomočkov.
    Jaz še vedno raje kukam na etsy in pa spotoma pogledam v izložbe v Ljubljani, še najraje pa k Bini.

    Ampak ploskam vsem, ki delate takšne lepe stvari :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ah, jaz mislim, da je to z ne-časom en blah izgovor. jaz imam čas za toliko stvari, da se vam tudi sanja ne. :) delam, študiram, pepermint mam čez, hodim na kofetke, razstave, predstave, berem, gledam vse možne nadaljevanke in filme, pa vmes še lenuharim. in nočem pametovat, samo trenutno sem v takem moodu, da bi rada malce ščipala in spodbujala. tako da rabim kakšen boljši argument. raje sprejmem "ne da se mi". ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Da se mi pa, tako da to ni izgovor :)
    ampak ja faks, služba, kavice, filmi, glasba, razstave in še naprej...pa še dve diplomi pa še nov faks. A sprejmeš izgovor :)

    Sej pravim da roke gor vsem, ki ustvarjajo. Jaz zelo spodbujam ljudi (tud s tem, da jim zate povem in za koga drugega, ki mi je ušeč in mogoče najdejo kaj, kar jih inspirira, ker je stvari miljon). Ampak jaz še vedno pravim, da ustvarjanje čudovitih stvari raje prepustim tistim, ki ga obvladajo. Med njimi si tudi ti, ker mi je vse, kar narediš, lepo lepo. Ampak ni pa take vrste ustvarjanje za vse, sej je toliko načinov kreativnega izražanja, kot je nas.

    Zdej bom pa dala mir :) pa brez zamere :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kolk je super brati take komentarje, ki ratajo že kar debate. Fajn je pa zato, ker imate obe/vse prav.:-)
    Katja, ti si pa res polna idej in energije, pa čeprav je zunaj temno in dežuje. Če gre človek na tvoj blog mu v sobo posije vsaj za trenutek malo sonca. Lepo je to.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hehe, debate pa :)
    in jaz sem celo pot do faksa premišljevala, kakšno verižco bi nardila, tko da mislim, da je Katjin cilj dosežen :)
    bom poskusla, ko bom imela zadosti knjig :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.