SLIDER





še mičknu budimpešte.

tokrat miks jutranjih fotk parlamenta v smogu, izložb in stritarta. potem pa neham, obljubim. pripravljam še eno objavo z zanimivimi trgovinami. po pepermintovo zanimivimi, saj veste. potem bo pa spet treba ujeti ritem med predavanji, knjigami in seminarskimi, službo, filmi na liffe-u, tekočimi deli najljubših nadaljevank in ostalimi zadevščinami.
v najbolj odpuljen kraj v budimpešti (szimpla) sta naju peljali neža in nina, ki sta zaljubljeni v mesto in madžarščino. zdej to njuno ljubezen malo bolj razumem. :) hvala še 1x, punci!

5 komentarjev

  1. Marička, tale prva je kot ena stara(na) fotografija, lepa, prvonovemberska se mi zdi, primerna vzdušju te dni.
    pa nad drugo tudi samo ploskam :) Joj prvo bi kar mela, res je lepa

    OdgovoriIzbriši
  2. vidim da sta Printo odkrile :) Szimpla je prva faza, kar sledi je še mnogo boljše. To pa za takrat ko prideta za dalj časa!

    OdgovoriIzbriši
  3. uu, tale set je noro dober. še mene je zamikala budimpešta. ampak poleti, ko bo toplo. in ko ne bo več blata in se bi lahko posedalo po betonu. takrat pa zares.

    OdgovoriIzbriši
  4. ja, neža, printa je bila izgubljeno odkritje. :) no, za naslednjič velja. saj, vaju itak čaka še faks, tako da časa bo dovolj. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. waw, super fotke, mene pa za razliko od nine zadnje čase kr zlo mikajo tile zimski turistični izleti! sploh po takih utrinkih.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.