SLIDER





HONEY :*

minus za minimajhne fotke na spletni strani medexa. kako naj potem blogerka objavi spodobne fotke, če jih ni? :) ampak šalčke so mi pa všeč, lepo poživijo štelaže v trgovinah.

7 komentarjev

  1. Medex me ne prepriča. Pravzaprav se ne morem odločit a' sem jezna al' žalostna, ko pomislim nanj :-(

    Oprosti, morala sem se spovedat :-) sicer vse najlepše o medu, sploh slovenskem :-), hvala, ker si današnji prispevek posvetila temu dragocenemu živilu.

    Marsikaj medenega, nič manj lepega od tistega na sliki, lahko naredimo sami. Po med ali sorodne gotove izdelke pa kr' k čebelarjem :-)

    Čebelarski pozdrav: NAJ MEDI :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kadarkoli obiščem Grčijo pritrogram domov piksno meda. Fantastičnega medu, takega pri nas nimamo...naš ima čisto drugačne okuse. Grška embalaža je tako zadaj, da je že retro. Medexovi poskusi so luštni in poskušajo nekaj naredit s podobo. In kolikor vem so edini na tem področju, ki dajo nekaj na podobo. Če prav razumem si razočarana nad kvaliteto samega medu...

    OdgovoriIzbriši
  3. Razočarana predvsem nad podjetjem (najbrž bi bilo bolj primerno, če izpostavim direktorico :-()

    Obtožbe o Medexovih potvorbah medu niso iz trte izvite (potvorbe v smislu mešanja slovenskega medu s tujim, ki pa se prodaja kot "med slovenskega porekla").

    Drugo je, da v Medexu še nikoli niso slišali za "pravično trgovino". Izbrane izredno cenjene sortne medove (npr. smrekovega, hojevega), za katere čebelarji na tekmovanjih prejmejo najvišja odličja, Medex odkupuje po tarifi mešanega gozdnega medu, po možnosti doda še kakšen x med, lepo zapakira, potem pa proda spet kot sortni med...

    Moja stara mama pravi: za vsako rit palca raste :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. ok, klevetali pa pri meni ne bomo pa tlele nekaj o direktoricah pa tko! tako, za naprej, da se ve.

    moj ata je tudi čebelar in tudi jemo domač med. in prav ta od mojega ata najboljši! in ima vsa častna priznanja čebelarske zveze in vse. pa to ne pomeni, da kdaj ne bom česa medexovega kupila. če ne drugega, sem že bila v medexu za bežigradom in bežala pred čebelami maticami v tisti mini trgovinici. :) in z veseljem bom tudi kakšno lepo pakungo domačega medu pokazala. :) ker to je bil namen te objave, pakunga!

    OdgovoriIzbriši
  5. Katja, oprosti, moje komentarje komot izbrišeš, ker mi je žal, da sem sploh začela, očitno bistva nisem zadela oz. sem ga neuspešno zagovarjala.

    Žal mi je vseh čebelarjev, ker menim, da jim to podjetje dela krivico.

    Izpostavjanje direktorice res ni na mestu, bolje bi bilo reči "vodstvo", želela sem poudariti, da mali delavec v tem podjetju pač opravlja svoje delo (najbrž hvaležen, ker ga sploh ima), nima pa možnosti soodločati ne o embalaži ne vsebini.

    Obožujem slovenski med in se bom vedno postavila za naše čebelarje, takšne z enim ali 300 panji.

    Daj, Katja, pomagaj in briši tole :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. jah, samo tako je v vseh panogah. imaš mizarje, šivilje, čevljarje (in še mnoge druge obrtnike), ki delajo doma. in imaš cele industrije. fordizem je naredil svoje. ne bom brisala, samo takim issues bi se pa izogibala, pika. :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.