SLIDER





S A P U N O T E K A

joj, kako ne maram fotografiranja čez steklo... :) mini vitrina, ki sem jo na hitro poškljocala med šetkanjem po zagrebu, je veliko obetala, a si svojima sopotnicama, ki sta me že čakali na drugi strani zebre (in rdeče luči na semaforju), nisem upala predlagati postanka. no, ja, karikiram. po resnici povedano, velikokrat fotknem nekaj, kar si želim doma poguglati. z beležkami in kuliji mi ne gre ravno najbolje. in sapunoteka (sapun = milo) je preko te mini steklene izložbe delovala prav googleable.

5 komentarjev

  1. Trgovinice, kavarne in muzeji so v Zagrebu res super. Meni je fino med razprodajami, ker se mi (ne vem zakaj) zdi vse še posebej poceni. In kdor še ni bil z Zagrebu, takoj tja :)

    Tvoje izložbe so pa itak kul :)

    OdgovoriIzbriši
  2. No tudi jaz pofotkam, kako stvar tako na hitro ker ne maram ovirati drugih. Potem pa nastane tisto kar nastane in seveda mi je kasneje žal, da si nisem vzela več časa,saj se ponavadi nikoli ne vračam.
    Kaj pa polarizacijski filter.
    Namena polarizacijskega filtra na našem objektivu sta predvsem dva. Da nam omogoča s pomočjo polarizacije svetlobe zasičiti tonske vrednosti in izničiti odboje svetlobe od svetlečih/odbojnih površin.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zebre, rdeči semaforji in "priganjalke" bi me najbrž težko odvrnile od trdega & ročno izdelanega mila :-)

    Tale Zagreb ni kar tako!
    Slike skozi izložbo so čisto fajn.
    Komaj čakam, da še kaj pokažeš :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. jou, da bo on the rekord. nismo priganjale! pridno smo čakale. in jaz bi šla v ta sapunčič. res bi šla. šit, še enkrat bo treba!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ahaaaaaa, ninalena je bila tudi zagrebški "dream-team" :-) Qjut! "priganjalke" naj ne bi zvenelo preveč grobo in zares, drugič ne bo škodovalo, če še smajlija narišem :-)
    Vsekakor ekspedicijo ponovite ASAP :-)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.