SLIDER





Z A G R E B |vinjetke|

šle smo v zagreb. izi ponedeljkom na čast in ker je bil že skrajni čas za nekam it, ven iz ljubljane, čez mejo. prvič sem bila v zagrebu in bilo je faaaajn. in začela se bom učiti hrvaščine! da bom lahko klepetala s poreškimi dizajnerji in probala kakšne čevlje. :) fotke so se iz spominske kartice v mapico na namizju kopirale več kot tri minute, kar je očiten znak, da jih je ogromno. zato bomo šli lepo po vrsti. za začetek vinjetke, mestni utrinki, sledili bodo obiski, zagrebški street art in nato morda še kakšna izložba. zagreb mi je kul, ker je zelo nostalgično mesto. kandit, kraš, cedevita, ožujsko pivo, čokolino, gavrilovič,... in seveda tramvaji, ki se jih malce bojim. ena stvar več, na katero moraš biti pozoren. v pragi bi me eden skoraj zbil, najbrž imam zato travme. skratka, zagrebški ponedeljek je bil ena akcijsko humoristična pustolovščina. zmedi z vlaki navkljub. ali pa prav zaradi nje. :)

17 komentarjev

  1. Veri najs! Js tut morm it kej z zagreb ! Pa tko je blizu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zabreg* je zakon ! ! !(* moja izgovorjava Zagreba v "malih" letih :D)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zagreb je lep. Mene pa zanima ker fotoaparat maš to?

    OdgovoriIzbriši
  4. Kok kul.
    Jst sem pa totalno fouš za tale vaš u izi ponedeljek!
    Super fotke! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kul fotke!
    V Zagrebu še nisem bil, ampak bo totalno treba it!:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravljem, da so se u izi ponedeljki totalno prijeli. :) A ste šle mogoče tudi v Muzej suvremene umjetnosti? Sama se odpravljam že 100 let...

    OdgovoriIzbriši
  7. Vau, tretja fotka je tako večplastna. Kot Zagreb. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. garbo, na našo veliko žalost je bil zaprt. ponedeljek pač :) smo pa bile v muzeju prekinutih veza/museum of broken relationship. poročilo sledi v naslednjih dneh :)

    OdgovoriIzbriši
  9. tako fino smo se imele, kot so fine fine tele fotke. al pa še enkrat tolko. čeprav fotke so res fine. zagreb je idealka za enodnevni izlet. mogoče ne glih na u izi ponedeljek, ker so vsi muzeji zaprti, ampak vidit razstavo pred odprtjem, fijakati po špici in ustavljati mednarodne vlake tudi ni od muh! ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi jaz sem letos bila prvič v Zagrebu in me je res presenetil - v pozitivnem smislu, seveda :)) ... res je lepo mesto (center :).
    Muzej suvremene umjetnosti je pa super!

    OdgovoriIzbriši
  11. Super post. Se kar boljše počutim po temle branju (in branju komentarjev), namreč, mislil sem, da sem pri svojih letih verjetno edini revež, ki še ni obiskal Zagreba. Pa vidim, da ni tako. Me pa ima po branju tega posta še toliko bolj, da ga končno obiščem

    OdgovoriIzbriši
  12. premalo hodimo k sosedom. všeč so mi vaši v izi ponedeljki

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala za ta zagrebši utrinek /kako daleč je moj vikendški spot od kar ni več tam meni dragih oseb/Zagreb je prelep. Obiščite ga!

    OdgovoriIzbriši
  14. super fotke! Tudi meni je nasmeh najdlje obvisel na tretji fotki. Toliko žmohta je v njej!

    OdgovoriIzbriši
  15. Z objavo navdušila tudi mene nad tem, da jo v kratkem mahnemo tja na izlet. Sem bila tam po moje pred osnovno šolo ali drugače - kot da nisem bila...
    Super fotke - kot vedno!

    OdgovoriIzbriši
  16. Super mi je vidjeti kako netko doživi moj grad kada prvi put dođe u njega. Lijepe fotke!Izvan centra ima isto zanimljivih stvari za vidjeti.

    OdgovoriIzbriši
  17. ooo, jest mam pa zagreba tako rada. grem v soboto. komaj čakam!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.