SLIDER





IZ ARHIVA

danes brskam po arhivu. tole imam v planu že tedne in tedne, vse od obiska pri tej supertruper punci, s katero si deliva ljubezen do šopkov (in najbrž še do česa, recimo do skandinavije:).  tale bazilika je med vsem tem časom zagotovo že bogato pognala, nageljčke in ranunkule pa so zagotovo zamenjale kakšne druge cvetke. in na tem mestu v tole stanovanje pošiljam en kup pozitivnih misli, ki se tičejo zaključne študijske naloge - sej bo šlo! :)

tale moj prehladič si je izbral nadvse primeren tajming. ravno sem zaključila z delom, da se posvetim izpitom in seminarjem in čez noč se je vtihotapil vame, hinavec. v glavi mi šumi, kar mi ni ravno v pomoč, ko obračam strani drobno potipkanih knjig ali iščem strokovne članke po digitalni knjižnici. ob misli na kakšno klimatizirano knjižnico, kjer sem nameravala preživeti tale ponedeljek, pa mi srce kar zamrzne. že tako niham med aljasko in zimbabvejem (vse znotraj mojega telesa, seveda). nič, bo kar treba stisnit zobe (in še kakšno limono), ni druge.

8 komentarjev

  1. Zanimiv dimnik in super rožice! hitro okrevanje želim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. jooooj katja, hvala ti! :) ravno rišem 3d prikaze in je moj računalnik tako počasen, da mam čas cel pepermint vmes prebrat, medtem ko dela eno sliko :D
    zdaj mam že tudi cel zeliščni vrt na balkonu! ;) pa hibiskuse, in ranunkule je zamenjal šopek zadnjih potonik z vrtnicami (oskrba z maminega vrta) ;) tako, da moraš obvezno prit pogledat! ;) takoj ko ozdraviš! drži se! vitaminov polne pozdrave in odločen šššc šššc prehladu še z moje strani!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pisalen stroj <3
    Js ti tudi želim čimprejšne okrevanje, ker vem kako grozno je to. Sem šla skozi to dober teden nazaj, ko sem se pri 30+°C zunaj tresla od mraza pod dekco z vročino.
    Pozdravi se ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Upam, da si te čudovite fotke že kdaj objavila, ker sicer se malo bojim svojih paranevemkakšnih sposobnosti :)
    Želim ti hitro okrevanje! (tud jaz sem uspela ujeti en fajn prehlad)

    OdgovoriIzbriši
  5. funci, ajej, a sem jih res že? očitno imam vročino in bo res najbolj pametno še malo počivat.

    hvala vsem za lepe želje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, prehlad se najraje pojavi takrat, ko maš malo počitnic, ker se neha določen stres (čeprav sploh nisi vedla, da si pod stresom) - ali pa, ko bi jih morala imeti, ker že res rabiš počitek. Tako da počivaj na vse pretege, potem pa z novim zagonom v knjižnico! Hitro okrevanje želim!

    OdgovoriIzbriši
  7. Oo, kakšna super tabla (predvidevam) z magneti :)!
    V teh dneh zna bit prehlad kar zoprn, ja. Pošiljam ti en 'piš' dobre oz. zdrave volje (recimo, da to obstaja :)) za čimprejšnje okrevanje! :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.