SLIDER





SIVOROŽNATA LJUBLJANA

vse to so fotografije, posnete v eni uri, med enim in drugim opravkom na različnih koncih mesta. ljubljana je tako mini, ampak mini je lahko tudi maksi. recimo tako maksi, da se v parih tednih v mestu toliko spremeni. v nekdanji kokoški bo še ena pekarnica. v lepi beli hiši na vogalu erjavčeve in slovenske bo hotel. kongresni trg ni več ograjen z visokimi pregradami in lahko že vidimo, kako lepo bo, ko bo spet odprt. vrtnice so povsod. ali jih pa samo jaz povsod videvam... roza in siva sta trenutno ultimativni barvi ljubljane. in tudi mornarsko modre črte se prav lepo skombinirajo z njo.

13 komentarjev

  1. waw. zdaj bi moja roka že gorela, če ne bi pisalo ljubljana v naslovu. lepa ljubljana

    OdgovoriIzbriši
  2. Res lepo :). Kje pa je tale Floria&Lucifer? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. na miklošičevi, malo naprej od flata proti sodišču.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zdaj me je pa nostalgija prijela :). Vidim, da bom morala spet obiskat Ljubljano in da bom odprtih ust opazovala vse novosti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau! Si mi odprla oči! In moram videt tole Florio in Luciferja! (sliši se kot odlična kombinacija, pa izvesek je uber-cute)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa je tvoja Ljubljana. Me vsakič znova opomniš, da moram kdaj vzeti fotoaparat v roke in malo na potep :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti pa res vidiš podrobnosti, ki jih vidi le malo ljudi. Super fotke. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nočem delati reklame, ampak ko si že ravno v teh barvah, sem se spomnila, še na neko novo kavarnico, mimo katere sem zadnjič hitela, in je v podobnih odtenkih.

    http://www.delo.si/druzba/kult/kavarna-lolita-ljubljanska-novinka.html

    Če reklame niso dovoljene, ne zamerim če zbrišeš tale comment :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hihi, ne vem če bi bili lastniki lolite zadovoljni z oznakó kavarnica:) glede na vso promocijo v katero so vložili. Lolita ima prekrasen volumen, stro in okenske klopi. Ja, tudi češnje so mi všeč in stena s čaji. Pika.

    OdgovoriIzbriši
  10. lolita mi je všeč, kar se interiera tiče, vzdušje mi pa ni všeč niti malo. kapavem. :) morda sem pa samo jaz alergična na vse lokale na tistem bregu ljubljanice.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vzdušje, hmmm...bila dvakrat in ne morem še govorit o vdzušju, publika je bila tako mešana kot ciganski lonec, natakarji so bili prijazni in na voljo za nasvet...bi pa recimo želela, če bi bila lastnica, da vem zakaj pustim pol tortice na krožničku;) Ja, saj bi lahko povedala, ampak point je v začetku in zaključku njihove usluge. Absolutno plus, da imajo štirinožci vstop (za moje standarde kultivirano, v SLO smo daleč še 1000 svetlobnih let od dotičnega odnosa). Vsekakor lokal , ki ga je vredno Pogledat. Strop bi pojedla;D

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.