SLIDER





DIY: NAKIT "IZ ŽELEZNINE"

Lahko bi mu rekli tudi Merkur nakit ali nakit iz očijeve delavnice. Vse, kar zanj potrebujemo, lahko namreč najdemo v domači škatli z orodjem ali na oddelku z železnino. Če katero neuko punco zanima, kako se spodnjemu železju reče - od leve proti desni so to vezni elementi, podložke in matice. Stajliš, ne?
Najprej pa k verižici z naslovne fotke. Zlati vezni elementi so bili najbrž že v osnovi narejeni za nakit, ne pa za zidanje. In paketek stane le 29 centov! V mislih se zdaj preselite v trgovine s hobi materialom, na kaveljčke z vrečkami perlic in ostalimi prčkarijami za izdelovanje nakita. Ne, vam kar povem, da ne boste računali - nič ne stane tako malo. K zlati lepo paše temno vijolična, zato sem že prej kupila tole dvojno vrvico. Za verišco sem jo odrolala in iz ene dobila dve. Nizanje, vozljanje, nič vozljanja, po želji. Moja kolekcija je zaenkrat takale.
Se nadaljuje...

4 komentarji

  1. Uf, tole je pa privlačno...čisto fino si predstavljam niz 6ih na mali črni...ŠikTehnoAfrika

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako lepa barvna kombinacija! Bakreno zlata, mmm, Merkur, here I come! Hi hi. Naval žensk na železarski oddelek, nič jim ne bo jasno...

    OdgovoriIzbriši
  3. TOP SHIT!
    a narediš še meni eno? točno tako bi, s točno tole vrvico. proti plačilu seveda!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.