SLIDER





JANA + LOVELY

Zadnje mesece (če bi rekla leta, bi se zvenelo zelo poznavalsko in kot da jih imam 40) vedno več svojih spletnih uric posvečam srbskemu in hrvaškemu oblikovanju. In oglaševanju nasploh. Kaj pa vem, super estetiko imajo, niso tako obremenjeni z Zahodom in Severom kot smo mi, spretno vpletajo v svoje izdelke kulturo in tradicijo in so obenem tako zelo svojstveni in tako zelo moderni. JANA ORŠOLIĆ je prva dama srbskega oblikovanja, mlada, uspešna in multitalentirana. Asistira na fakulteti, kuha, fotka, stilira, piše blog, redno objavlja v life-style revijah in je tako mimogrede še modna ikona. Iz njenih prelepih del bi lahko naredila nešteto kolažev, a sem izbrala Lovely, font, ki ga je oblikovala Jana in ki si ga lahko prosto naložite v svojo bazo.  Res toplo priporočam, da pokukate na Janino spletno stran in preklikate njena dela. In napišite kaj lepega z Lovely ;)

5 komentarjev

  1. Jana je že nekaj časa obvezen dodatek moje jutranje dvojne doze črne kave.

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo kakve lepe reci, iako ne znam slovenacki, a google translate nije bio od prevelike pomoci, sasvim mi je jasan ovaj lepi tekstic.
    Hvala lepo i uzivajte u Lovely fontovima!
    Srdacan pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  3. dej, matildish, a bi lohk ti nardila SVOJ blog? plis? zame? sam zame?

    ce bi jano nakljucno nasla na netu in ti ne bi objavila tega posta, bi vedla, da ti je pisana na kozo. ta neka svezina in optimizem..!

    OdgovoriIzbriši
  4. to kar si napisala o srbsko/hrvaških (namenoma uporabljam besedno zvezo iz moje mladosti) je točno TO! (v mojih priljublhjnih so svrstani pod domačimi).
    Ps. pri mojih 40ih še ni bilo blogov in par let danes pomeni stoletje (v biokemiji, znastveni fantastiki, agronomiji in cajber svetu).
    ps.drugič, Henry, sam Polona nam manjka, ko jo najdemo bo vse spet na svojem mestu. Mojega bloga si v resnici ne želiš...belive me;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepe strani deliš z nami :) ... tale je res ena izmed najboljših :).

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.