SLIDER





M I X + M A T C H

Pa se je začel nov teden! Upam, da je za vami lep vikend, jaz sem ga preživela ob knjigah, šla sem na en izletek (fotke kmalu!) in se uspela prehladit. Že drugič to poletje, safr. Kakorkoli že, pepermintov teden začenjam s kolažem, ki ga je navdihnila fotka z modnega tedna v Copenhagnu (kolekcija Stine Goya via Style Scrapbook). Pod dvojko je jedilni set iz Anthropologie, itak. Zapestničke, krilo in DIY top (iz preproge!) pod številko tri so iz superdruper bloga a pair & a spare. Štiri, oh-tako-kul novosti iz moje fejvrit J.CREW. Pod petko ideja za aranžiranje cvetja (pobrusimo robove konzerv in jih posprejamo z bronastim/zlatim lakom) - Luna and Chloe Weddings. Še en parti pogrinjek pod številko 6, tale je z bloga elizabeth anne designs. In še ogrlica, nežno roza in metalik bronasta - Ann Taylor.

4 komentarji

  1. uuu, najsič. espešli tale stine goya, prvič slišim, ampak zgleda opasno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Gold+Fiksija je tako Indijsko, da ne more biti drugekga kot nadelegantno.

    OdgovoriIzbriši
  3. 4 in 5, oujea. Tudi mene kombinacija zlata-fuksija spominja na Indijo - dobr si to opisala, matilda.

    Oh, in set iz <3 Anthropologie!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz mam eno muco v tej "indijski" kombinaciji barv. Sešito iz blaga, ki sem si ga kupila za kratko krilce pred stotimi leti.
    Sicer kratkih kril ne nosim več ampak če se prepustim donmišljiji, bi si nadela gvantek pod št.3 in odkorakala v dišeč večer s tako pogrnjeno mizo kot je na št.5.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.