SLIDER





ORANŽNA EMMA


A sem že povedala, da se mi zdi Emma Stone krasna? Zabavna in lepa, takoj bi imela njene rdečkaste lase, takoj! Morda poznate čudovito knjigo The Help, morda ne. Če knjige niste še prebrali, vas bo morda prepričal film, ki bo, upam, kmalu na ogled tudi pri nas. Gre za ganljivo in humorno pripoved o ženskah na ameriškem jugu v začeku 60. let prejšnjega stoletja, ko je bila meja med črnci in belci še vedno ostro zarisana. Mlada, svobodomiselna in na tapravi način gobezdava Skeeter (ki jo upodablja Emma) pa s prodornostjo in pogumom začne pravo malo revolucijo. Komičakam, filmski napovednik na ogled tule!

6 komentarjev

  1. Obožujem Emmo in obožujem oranžno. Akup pa ne moreta biti drugega kot fajn! Komi čakam film. :)

    (ps:hvala za luštne kolažke s Štoka, je fajn videti kako vsak po svoje doživljamo neko mesto.)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz Emmo obožujem in njene lase, seveda. Čeprav sem enkrat že bila oranžna, bi to vsekakor še kdaj ponovila :) Filma pa se ne morem načakat :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prejšnji teden prebrala Služkinje (zapeljivo debela in rozasta knjiga, pa zelo napeta in ganljiva tudi!), čakam film! In lasje na sliki 5 - po nekem labirintu našla tole punco, pa nisem shranila linka! Še dobro, da te mamo:) (no, takih las pa žal nimamo, ampak vsaj vzdihujemo lahko nad njenim blogom)

    OdgovoriIzbriši
  4. Služkinje Morate prebrat! Krasna oprema slovenske izdaje by Sanja Janša! Film pa je bil on The Top prejšnji vikend in USA ... upam, da pride tudi k nam (v Koper, ker Jane E. še vedno čakamo).
    Rdečelaske (naravne...ker jagodno rdečo ne more zmešat noben frizer) pa so itak ene take prelestne vještice;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.