SLIDER





ANSELMA - IZDELOVALNICA VSEGA (NE)MOGOČEGA

Prejle sem se povabila na obisk k Ani, ki jo poznamo predvsem po njenih supertečajih krojenja in šivanja. V petek pa bo na fenomenalni lokaciji na Židovski ulici 6 v Ljubljani vrata (tista na desni, ko se po stopnicah povzpnete v prvo nastropje:) odprla ANSELMA, javna izdelovalnica vsega mogočega in nemogočega.
Izdelovalnica bo združevala tiste, ki bi se radi česa naučili in tiste, ki že kaj znajo. Obenem bo prostor za delavnice, tečaje in razstave. Ana bo denimo tu izvajala svoje delavnice (mimogrede, pravkar je izšel tudi njen priročnik Superkrojenje, ki je prekrasna knjiga s podrobnimi navodili za krojenje in šivanje od zamisli do izvedbe), pridružili pa se ji bodo še drugi ustvarjalci. Tu bo s časom na voljo številna oprema, ki jo potrebujemo za ustvarjanje, pa je doma nimamo, recimo šivalni stroj, izdelovalnik značk in še vse sorte. Anselma bo atelje za različne rokodelce, bo prostor za druženje in kreativno preživljanje prostega časa.
V petek ob devetnajstih bo Anselma zaživela in prostore bodo zapolnili šivalni stroji, škarje, blago, papir, šivanke, raznobarvne niti,... in ljudje, željni novega znanja in prijetnih ustvarjalnih uric v zanimivi družbi. Prideš?

6 komentarjev

  1. Punce so neverjetne. Bravo. Prispevek tu pri Niki v Cvetilčne loncu, ki je ena od "predavateljc".

    OdgovoriIzbriši
  2. Sliši se super! Bo treba pogledat in zbrat pogum za kakšen tečaj :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Katja, hvala ti za tole super poročilo z obiska :) vsi upamo, da bo jutri pestro in da navdušimo ljudi za izdelovanje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja!:) To bo pa res treba prit pogledat in tudi kaj ustvarit, enkrat. :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.