SLIDER





NEKO POPOLDNE V RASTLINJAKU

Pet deklet in en rastlinjak. No, še za cel avto pripomočkov, par vreč z vsemi možnimi malimi in velikimi nujnostmi, cel šop hendmejd pompomov in še in še. Seveda smo marsikaj tudi pozabile. Bilo je hektično, bilo je vroče in nasmejano. Kaj smo počele? Zavezane smo k molčečnosti, zato naj fotke izdajo več oziroma ravno prav, da boste na trnih. Poglejte še k Evi in Klari, ki sta začeli s teaserji, morda pa kaj pokažeta tudi Zulejka in Ana.

8 komentarjev

  1. hej, javljam se s prošnjo - bi lahko pokazala, kako se naredi te puhaste krogle? sem se zaljubila vanje že v prejšnji objavi. prosiiiim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Opa, opa, vseblogerski projekt?! Vsekakor smo na trnih, zato nas ne pustite predolgo čakati.

    Lep, četudi deževen ponedeljek, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  3. @alja, mogoče res :) ali pa malo poguglaj - paper pompoms. izipizi.

    @valerija, ne ravno VSEblogerski, 5 blogerk pa res :) tudi tebi en lep dan!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kot sem že napisala se nekaj plete in glede na to, kdo so udeleženke, bo zadeva multifunkcionalna, zabavna, stajliš, barvna pa še kaj:D
    Bravo že zdaj!
    Izbor kraja mi je nadvšeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi mene mučite s temi skrivnostnimi objavami... Sigurno po fino, če so take fine punce na kupu, kot ste ve!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole je naravnost zlobno! A zdej nas boste pa po kapljicah mučile? Mislim, da sem že napisala pri Kaji, da se mi svita ampak jasno radovednost me pa še vseeno kljuva. A pompome ste pa same delale? Lepi so. Sem podobne gledala že na etsyju in se mi je zdelo da bi jih najbrž z malo truda lahko tudi sama nardila. To je najbrž rižev papir?

    OdgovoriIzbriši
  7. tole so čisto navadni papirnati servetki. razslojeni, skupaj dani, zloženi v harmoniko, po sredini spet skupaj z žičko. nato pa vsak sloj posebej in zelo previdno vlečemo navzgor in tako nastane pompom. mislim, da je enkrat že julija na mehurčkih kazala nekaj podobnega, pokukajte pri njej :)

    OdgovoriIzbriši
  8. O, tole se pa obeta nekaj enkratnega! :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.