SLIDER





BIENALE NEODVISNIH | PREGLEDNA RAZSTAVA

Sinoči se je z uradno otvoritvijo začel letošnji Bienale neodvisne ilustracije. V Kinu Šiška smo bili priča glasnemu (brnenje motorke všteto) startu dogajanja, ki se je že danes nadaljevalo s polno paro. Tako sem nocoj, po svojem mini 15' nastopu, le uspela v miru pofotkati pregledno razstavo III. Bienala neodvisnih. Kako lepo je zgoraj tako zvečer, ko se nič ne dogaja in so razstavljena dela tako lepo osvetljena... In nekaj sem enostavno morala škljocnit.
A vidite?! Pepermint! Zdaj, ko sem na takem plakatu v taki eminentni družbi, bom pa res pridno objavljala in vas obveščala o zanimivih zadevah in dogajanju na Bienalu. Že jutri se lahko popoldne v Komuni KŠ pridružite puncam, ki kvačkajo iz polivinilastih vrečk na Marmeladi / Jam Sessionu / Creativity Feeds Creativity. Pa riše se črke in še in še. Med osemnajsto in dvajseto se ponovi današnjih 15' slave, seveda z drugimi nastopajočimi. O drugih dogodkih vas pa še obvestim. Oziroma se oglasim s fotoreportažami.

8 komentarjev

  1. Zdaj si emninentna tudi ti...no, to nas kar nekaj že dolgo ve!
    In danes sem ugotovila, da komaj čakam petek;), da zavijem v trafiko.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super je napis na tabli :) se veselim, da mi nic ne bo uslo in imela hkrati udobje domacega kavca.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uiiii, pepermint je medijski sponzor! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Res lepa svetloba. Mislim, da se bom celo odtrolala iz enega konca LJ na drugega, da si ogledam vse te plakate. Idealno bi bilo, da ogled združim s kakšnim koncertom, hm hm. In čestitke Pepermintu! Napravi toliko promocije, da se že spodobi, da je omenjen ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimiva razstava, ni kaj. Nekaj dobrih stvari, nekaj na prvo žogo, nekaj celo pod vsakršno mejo kredibilnosti, o spodobnosti se pa itak že dolgo ne govori več :) Se le sprašujem, če je pridevnik "neodvisni" le krinka za sve i svašta.

    OdgovoriIzbriši
  6. In če smem, še ena opazka. Oštevilčena dela res niso spoštljiva do avtorjev, predvsem pa zoprna za obiskovalca... Če se spiše številka, se lahko tudi ime.

    Pa en LP vsem :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zlo lepo si vse poslikala :).
    Pa res je tule ena posebna (fina) svetloba. :)
    In prav vesela sem, da sem te spoznala. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Žiga, spodobnost v kakšnem smislu?

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.