ponedeljek, 03. oktober 2011

GALAKSIJA


Jaz ne maram gledat v nočno nebo. Vesolja me je strah, neskončno je, mi pa čepimo na tej mali Zemljici in se delamo, kot da ni nič. V zvezde sem strmela ene parkrat, na nočni straži na taborjenjih in če se s kom medtem početjem pogovarjaš, je še okej, te pogovor drži na vrvici, da se kot helijev balon ne dvigneš v luft in pomahaš gravitaciji. Naslednja vesoljska asociacija je film Maja in vesoljček, zadnjič sem ga po dolgem času gledala in svašta, kaj vse smo gledali kot otroci :) In še tretja galaktična miselna povezava - Telstar Marjane Deržaj in gimnazijski večeri, ko sem ob radiu delala domače naloge. Noooo, vesolje in galaksije se vračajo, morda se vam v omari valja kakšen milky way t-shirt (blagor!), morda pa naredite kakšen vesoljski DIY. Jaz bom začela z nohti.

4 komentarji:

 1. kakšni hudi wedges! pa še ročno poslikani, mega!

  OdgovoriIzbriši
 2. jaz bom začela in končala z nohti , takimi skarabejastimi in to je zame Uuuuuuuu!
  Drugače pa v črno nebo, razsvetljeno z vsem kar gor lebdi zelo rada zrem. Sama al pa ne sama. Nikoli pozabila puščavske noči...zamrznjen ognjemt do horizonta. Ohhhh.

  OdgovoriIzbriši
 3. Uuu, vesolje. Me zelo zelo mika, čeprav se ga malo bojim. In še vedno si želim ta C. Kane galaktični pulover. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Tale kolaž je pa eden izmed meni najlepših do sedaj :). Čisto vse bi imela, še pogled skozi okno - tak kot je na 1. sliki:). In ja, zelo rada gledam v nebo, vse te zvezde, luno, letala ... se mi zdi, da te kar nekam odpeljejo, začarajo, kr nehote začneš razmišljat o življenju, kam te bo poneslo, kaj te še čaka in pa seveda, kaj se dogaja tam gori - meni je nebo neke vrste 'terapija' (malo težka beseda za to:)).

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...