SLIDER





DARILCA // PRVIČ

Ni še december, a bomo kar začeli! S čim? Idejami za darilca, morda miklavževa, morda božična, dedekmrazovska ali kar tako novoletna. Nujen pogoj? Da so delo domačih ustvarjalcev. Svoj uredniški izbor bom predstavila v kolažih po 4. Z linki, ki vas bodo popeljali na strani/trgovinice avtorjev, kjer lahko zadevice naročite. Happy shopping, happy giving!

V prvi darilni kolaž sem združila: 1) verižico iz jesenske kolekcije nakita ene in edine HELENE VEDRIČ. Obeski v kombinaciji z zlato in cofkom so enostavno topšit! Če želite letos izstopati z darilnim papirjem ali karticami, presenetite obdarovanca 2) s tem, ki ga je oblikoval ZORAN PUNGERČAR. Elegantno in trikotno je PIKANAI združila v kolekciji brošk 3angle, med katero je tudi 3) tale v kombinaciji blaga, usnja in satena. In še četrti darilni predlog - 4) romantičen obroč za lase za sodobne princeske izpod rok JANE TROHA.

14 komentarjev

  1. Zoranov papir gledam že dva tedna in je res nekaj najboljšega - če bi komu podarila kakšno ploščo za novo leto, bi šla zagotovo v ta papir... vsaka stvar, ki jo naredi Helena, je malo drugačna od ostalih naokoli in ravno zato so stvari res nekaj posebnega. Skratka, dva moja najljubša si že zajela :)

    OdgovoriIzbriši
  2. super izbor, sploh helena vedno znova preseneti. ti zlato-barvni obeski so res aaaaa! hočem vse zase, nič ne bom podarjala :P

    in spet bo pepermint kriv za tisoče klikov in zapravljene evre... ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oo moja broška. Hvala Katja, za tole objavo ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. aaaah katja.. hvala za tole objavo in za tvoje prispevke, hvala za pepermint in za vse dogodivscine!

    no zdej sem pa tako napisala kot da sem v ameriski nadaljevanki- "thanksgiving scena" pa to. samo še zahvala za purana manjka..

    OdgovoriIzbriši
  5. O super. Komaj čakam nadaljevanje.

    OdgovoriIzbriši
  6. wooow, zoranov papir je pa res hud!:D za povrh pa še te simpatične nalepke, da bodo darila res popolno zavita - odlično, komaj čakam da začnem z obdarovanjem:p

    OdgovoriIzbriši
  7. problem pri zoranovem papirju je ta, da ko ga kupiš in razpreš, ugotoviš, da ga je škoda za zavijat in da je direkt za na steno! ;)kar tudi ni slabo darilo. ;))

    OdgovoriIzbriši
  8. tudi jaz sem se zacopala v prvo ogrlico <3

    jp, we want more!

    OdgovoriIzbriši
  9. navijam za Heleno in Zorana...tako, da če Mr. M. bere Pepermint, kar hrabro!!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. jaj, hvala! vse preklikala, luštno, luštno.

    OdgovoriIzbriši
  11. tocno to, hellenmirren in zokismoki!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. Super, da si že začela z idejami za darila. December bo endvatri tukaj (že jutri) :).
    Verižica&papir sta najboljši par :).

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.