SLIDER





KLARA+KLEMEN

Ko smo v začetku septembra s puncami fotkale v tivolskem rastlinjaku, nam je Klara, ki smo jo do sedaj poznali pod blogerskim imenom kajakaja, povedala, da s Klemnom načrtujeta eno novo stran, blog, na katerem bosta pokazala, kako je nastajal njun brlog. Evo ga, tukaj je HANDMADE IN MOSTE! Oba že tako ali tako občudujem, ker sta res prilčna, kot bi rekli pri nas. Vsega se lotita, ničesar se ne ustrašita, sta super kreativna in nasploh kul :) Noooo, zdaj pa skupaj z Mijo sodelujeta tudi na Mercatorjevem natečaju, na katerem izbirajo embalažo za pakiranje izdelkov slovenskih kmetovalcev. Mislim, da mi ni potrebno 2x napisat, da je njihov predlog daleč najčednejši in da bi izdelke s tako embalažo imela kar na polici v dnevni, ne pa v kuhinji.
No, ti šment. Na tem vestu sem vas želela pozvati k glasovanju, ampak sem ugotovila, da sem malce prepozna. Tako da upam, da ste itak vedeli za to zadevo in pridno glasovali za tole embalažo. Zdaj pa kliknite na Handmade in Moste in poglejte, kako se spreminja domovanje Klare in Klemna.

4 komentarji

  1. Vedeli in glasovali, se strinjam, da je njun izdelek najčednejši/najvšečnejši. Upam, da bomo tole kmalu imeli na naših kuhinjskih pultih/v hladilnikih/na mizi... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. zdej je že odločeno, kdo bo zmagal, samo povedati nam nočejo do drugega tedna. =) glede na ves pozitiven odziv (k sm bla kr mal presenečena, koliko ljudi mi je reklo da je videlo embalažo in glasovalo), bi lahko mogoče celo upali na najboljše... ampak, kdo ve =)
    in katja hvala za objavo, in upam da nihče ne uporablja internet explorerja 7, ker v njem ne dela najina stran najbolje, kdo ve zakaj =)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo podobo so si omislili in (kot sem že napisala), da jogurte difinitivno dol padem!
    Mah, kakršenkoli bo rezultat ste zmagali (med prvimi tremi!)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uau, tole mi je pa tko všeč, da res upam, da se bo znašlo na policah. :))

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.