SLIDER





DARILCA // TRETJIČ

In smo že pri tretjem paketku predlogov. Za morebitne želje, zapisane v pisemca ali za skrivna darilca za najbližje in najljubše. Najprej nekaj za tamaučke, 1) skriva copatke iz filca za mehke prve korake, ki jih je sešila URSANINA. Skrivnostno modra je ogrlica, delo TETE BINE, na fotki številka 2). Za slavnostne silvestrske večerje, denimo. Za bolj navihane punce pa 3) LANINKINA pupa, prav posebna broška, ki ji bravo las in detajle lahko izberete tudi sami. In še en klač! Pod 4) se svetlika torbica SOFIANOGARD. Za tiste, ki imajo radi barve (in za tiste, ki se pri večernih izhodih oklepamo črnine:).

6 komentarjev

  1. fine, fine ideje!

    in vsekakor dobra reklama za vse usvarjalce, biti v pepermintovem izboru je že kar epp ;-)

    upam, da bo tudi tebi miklavž kaj prinesel!

    anjuška

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo..hvala Katja, da si vključila mojo verižico v tako lepo družbo :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Sofia ima taške čisto po mojem barvnem okusu, Urškinih copatkov (na žalost) še vedno ne rabim:(, so pa tako cart, da bi si jih kar nekam obesla, broške so prišle malo prepozno za Matildin nepodmaldek (Teta Mraz je že vse skrbno zakopala do praznikov) ampak, zaznamek je shranjen in Teta Bina aka Katarina Velika...itak!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sem zelo, zelo vesela, da je tudi moj nakit prišel v "strog" uredniški izbor darilc ;) Hvalaaa
    Nina

    OdgovoriIzbriši
  5. Nina, res je strog :) Sestavljam jih barvno, tematsko, ni da ni. Danes bo denimo tak bolj srebrnkast izbor. Pa preveč vas je, ustvarjalcev, ne sfolgam ;)

    Lepo, da si se oglasila!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.