SLIDER





RUZAK!

Talep ruzak, ki se mu pravilno in z izbranimi besedami reče MESSENGER ROLL TOP PACK. Ena super pogruntavščina, pri kateri ima prste zraven tudi naša Embrace Neža. In stavit grem, da sem po tejle  budimpeštanski ulici hodila tudi jaz, vsaj znana mi je ravno tako, kot da bi bila že tam.

Drugače pa ... v novem stanovanju imamo uajrles in jaz sem taka budalaština, da si ga nikakor ne znam usposobit. Zato je na Pepermintu bolj kot ne dolgočasno. Zdajle grem eno razstavo pofotkat, na Grad grem na en sprehod zatem, in obljubim, da bodo nove objave tule karseda hitro. Recimo v soboto :) Uživajte v sončku, menda nas prihodnji teden čaka Sibirija.

7 komentarjev

  1. haha, uajrles je pa ena taka fina zakompliciana zadeva in sam naj mi kdo reče, da se lahko vse naštimaš sam...japaja...tudi pralni stroj lahko popraviš sam, če to znaš.
    dončjuvori za cyber svet, uživaj v soncu in fotkaj, fotkaj in fotkaj in če boš na hrbtu imela en nežin ruksak (ne vem zakaj ga vidim v vijolično zeleni kombinaciji)boš pa pa sploh šik..
    ..ja, sem morala popravit vse zatipkancije

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne govorit tako grdo o sebi! Ruzak je kul, Sibirija bo tudi, če le ne bo predolgo trajala (sem poletni tip, ampak vem, da brez zime ne gre).

    OdgovoriIzbriši
  3. Kje se da tak "ruzak" kupit? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. viden v živo. tale rucak je a must za na kolo.

    OdgovoriIzbriši
  5. prvič se strinjam z Zulejko... ne govorit tako o sebi, ker si čisto v redu punca, polna nspiracij in volje in kot taka vredna občudovanja!.
    Verjemi malček starejši osebi!

    Drugič kar se tiče nahrbtnika, imam jaz eno potovalno torbo ki je hudo podobna tej, s tem da je poleg tega nepremočljiva in je super. Prostora je ogromno, po potrebi jo odviješ kolikor je rabiš in ja je uporabna, pa tudi težka zna biti.

    uarles pa boš prau kmalu usposobila le nastavitve je potrebno vnesti... ip naslov, masko podmrežja, pribvzeti prehod...vse to v omrežnih povezavah...mislim, da je to to..za več pa strokovnjaka 8:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ruzak je narejen iz vojaškega voskanega platna, temu tako je tudi nepremočljiv. Nese 50 litrov, seveda če jih nesejo tudi vaša ramena. Nakup pa je mogoč tule: http://blindchic.bigcartel.com/

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.