SLIDER





SPEACHLESS

Well, bom iskrena. Poleg tega, da mi je tale moja spletna stran v preteklih treh letih (ja, ravno te dni je Pepermint pihal svečke, kmalu pa boste nanj priklikali kar milijontič!) prinesla sama fina poznanstva, priložnosti, odkritja in še in še, mi polepšala marsikateri dan, me spodbudila k sprehodom in izletom z Arčijem v rokah, mi še bolj odprla oči in čut za lepo in nasploh pripomogla k temu, da vem, kaj rada počnem in sem kakršna sem ... mi je prinesla tudi veliko krasnih  materialnih reči. Darilc. Zahval. Pozornosti. In jaz to tako težko vzamem, kar vprašajte moje domače, kako sem v zadregi, ko me pričaka kakšen paketek. Ponavadi grem po hitrem postopku gor v svojo sobo ležat na posteljo in razmišljat, kako krasno je, da se nekdo spomni name kar tako in se spet znajdem v tem hecnem začaranem krogu razmišljanja o Pepermintu. Jaz sem ful čudna, verjemite :)

In potem se je v petek zgodilo nekaj zares hecnega, čudnega in lepega obenem. Posedali smo v Argentinskem parku in N. je skočila pozdravit neko dekle, ki je ostali nismo poznali. Čez nekaj časa obe pristopita in N. mi predstavi Tamaro. Že prej sem opazila, da to dekle nosi verižico Micica in čeprav ne nagovarjam neznanih ljudi, me je res imelo, da bi jo šla vprašat, kje jo je kupila. Ker ste najbrž že opazili, da do hrvaške znamke nakita gojim same simpatije, je bil moj plan en izlet do Reke in obisk studia. Nekoč. Enkrat ob priliki. Mogoče kdaj. Nooo, s Tamaro si seževa v roko, nakar reče, da ima nekaj zame in začne brskati po torbi. Ven potegne bel škrniceljček in mi ga poda. In kaj piše na njem? Micica. In kaj je notri? Ta preprelepa broška. 

Mislim, da so se mi takoj začele tresti roke in nič mi ni bilo jasno. Od kje ta punca, ki me prvič vidi in je čisto slučajno tam v parku, v torbi nosi nekaj zame, nekaj z Reke, nekaj od Doris in Stefana. Zame.  

 Zdaj pa ne vem več, kaj naj sploh še napišem. 
Doris in Stefano, hvala vam puno!

{in hvala vsem, ki veste, da Pepermint ni kar tko}

8 komentarjev

  1. ja, tale situacija je bla top! naj še kot oseba N. tudi jaz nisem dohajala, kaj se dogaja, tako vse je bilo nerealno. ;)
    in res super najs , da nam blogi prinašajo take trenutke!

    OdgovoriIzbriši
  2. Res lepo! Pa vse pohvale za ustvarjanje tok prijetnega in zanimivega spletnega kotička :) Dobro blago se samo hvali...tja do Zagreba in naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako simpatično presenečenje :) Taka darilca so tako ali tako najboljša :) Meni je prav fajn, da imaš tak blogec, saj bi mi brez tvojih zapisov marsikaj lepega ušlo.
    Bodi še naprej taka, kot si :)

    OdgovoriIzbriši
  4. kako luškano!:)
    darilce in celotna prigoda. če vsak dan ljudi razveseljuješ z objavami, ki nam polepšajo dan - se ti mora to nekje poznati:)

    sicer ma pa tud Sonja čist prav:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Waw, res čudovito nenavadno čarobno presenečenje.

    In broška je dih jemajoča!

    OdgovoriIzbriši
  6. ah, tako pač je.
    in mora bit.

    in ne tuhtaj ;D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ah, kako lepo presenečenje-filnsko!!! ;) Zaslužiš si, katja! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. zakon privlačnosti ;)
    broška pa prelepa..

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.