SLIDER





... WHAT YOU* DID THIS SUMMER

Bilo je na začetku poletja, ko sem hitela v mesto na sestanek, še prej pa v trafiki kupila Ambient, mojo najljubšo domačo revijo. Ždel je v torbi, ko sem  izvedela, da bomo ta dan govorili prav o prihodnosti te revije. Priznam, bila sem malo v šoku. Minil je teden brainstormanja, pomislekov in razmislekov, predvsem pa poln idej, ki so švigale na relaciji glava - muji - beležka - telefon - mejl - internet - ljubljana. In potem ni bilo več poti nazaj, Nives sem skorajda vsak teden zasipala z vprašanji dvoma, če pa bi jaz res to počela in z vsakim ingverjevim ledenim čajem in z vsako izbrano fotko in vsakim pogovorom je bilo bolj navdušujoče. In tako je minilo poletje brez počitnic, poletje, ko sem za računalnikom preždela še več ur, kot sicer in odklikala na še več spletnih strani, kot sem mislila, da je sploh možno. Pošiljali smo si ogromne fajle prek vseh možnih boxov in pilili še zadnje malenkosti kar prek sms-ov. Po tednu zatišja smo v četrtek prvič v rokah držali prenovljen Ambient. Vem, spremembe so včasih težke in čustvena navezanost velika. Morda vam bo revija všeč, marsikomu tudi ne bo. Prelistajte, poglejte, preberite. Morda se ne vidi, ampak jaz sem dala svoje poletje za ta pok papirja   :*
*WE

12 komentarjev

  1. no krasno, zdaj pa moram ambient, skoraj da, kupit;)
    v dveh urah dve objavi
    dve objavi z dvema različnima podtonoma

    intrigantno!

    pa poglejmo.....

    OdgovoriIzbriši
  2. in upam, da bodo lampade Ana Kraš sedaj tudi v Sloveniji (ali so že in zamujam čisto vse , ker sem v provinci)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super je! Mislim, da sem jo že vsaj trikrat zavrtela naokoli, kot rolodesk. In oči me pečejo od tiska.

    OdgovoriIzbriši
  4. Komaj čakam, da prispe v moj nabiralnik.

    OdgovoriIzbriši
  5. Všeč mi je nova tipografija naslovnice.
    tečem kupit.

    Ker če se pa kaj sliši res herojsko, potem je to: dala sem poletje za ta papir.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne glede na uspeh prejšnjega Ambienta in krog bralcev, bom definitivno zdaj na naovo spremljala ta Ambient. Ko sem ga včeraj prečitala se mi je zdelo kot da sem na kavi z najboljšimi priajtelji in se pogovarjamo o najboljših temah ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne glede na uspeh prejšnjega AMbienta in krog bralcev ki ga je imel, bom zdaj definitivno spremljala vsako številko tega AMbienta. Ko sem ga včeraj prelistala in prečitala sem imela tak občutek, kot da so pisci v moji dnevni sobi... tako blizu so mi bile teme in besedila. in odlične fotke. Like like!

    OdgovoriIzbriši
  8. Super kupček papirja!
    Ana

    OdgovoriIzbriši
  9. delaš dobre stvari ampak tole je taka xy wanna be scena . miš maš. brez življenja. realnega življenja katerega nam preko svojih blogov podajaš ti. revija mi ni všeč.pika.stari ambient je bil delan s stilom, tole je pa kar nekaj, ampak res kar nekaj. klicaj.

    OdgovoriIzbriši
  10. skoda poletja za tak špeh niča

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasen izvod! Komentiram za nazaj. Jaz pa mislim, da marsikatera slovenska revija potrebuje prenovo. Če dovoli ali upa zamenjati garnituro in pustiti mladim, da snujejo in klikajo ter svoje vizije prenesejo na papir je to lahko več kot dober rezultat! Bravo!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.