SLIDER





SPEAK

Danes želim razširiti glas o lepem in zanimivem projektu, ki je hkrati povezovalen v domačem okolju in širše. SPEAK je steklen kozarec, ki so ga v sodelovanju s S projectom naredili v Steklarni Hrastnik. Kot lahko vidite, Speak ni običajen kozarček, saj stoji nekam postrani. Njegovo dno namreč ni ravno, temveč v obliki vrtavke, zato ni nikoli pri miru, ko ga odložimo na mizo, se pozibava sem in tja in kjub sila preprostim linijam izstopa na svoj način. 
Do You Speak?
 

Speakovo poslanstvo pa ni le izvabljati nasmeh gostov lokala ali zabave, temveč sega mnogo globlje v družbeno plast. S project / Zavod za ustvarjanje priložnosti za mlade S je namreč kozarec oblikoval in izdelal zato, da bi z njegovo prodajo omogočil izobrazbo, s tem pa svetlejšo in smiselnejšo prihodnost za mlade, ki so se tako ali drugače znašli v slepi ulici. 
Kot je čudovit in izviren sam projekt, je prav takšna tudi embalaža. Oblikovala jo je Eva Zupan (pri njej sem včeraj tudi z zanimanjem spremljala, kaj tako nestrpno napoveduje na FB:) in že vidim, kako se bo zdaj zdaj znašla na notcot, lovely package in ostalih svetovnih sletnih kanalih, ki cenijo lepo. In še nekaj ... Projekt je podprl Jamie Oliver. Ja, Jamie . Zdaj pa ... preberite več o S Projectu, več o kozarčku Speak in njegovi zgodbi ... in če vas prepriča, lahko svojega ali svoj komplet kupite tu. Da ga bodo veseli tudi fantje, bratje, očiji, dedki (in hej, tudi dekleta!), ne dvomim.

3 komentarji

  1. Super fajn izdelek! In bravo Eva! Me pa malo žalosti vse skupaj. Slovenski proizvajalec, slovenska oblikovalka, slovenščine pa nikjer... in razumem, da je namenjen širšemu krogu.

    OdgovoriIzbriši
  2. oooo, lepo, da se je speak znašel tudi na pepermintu :) hvala!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.