SLIDER





PETRA KERN - SLOVENSKA AMY BUTLER :)


Poznate Amy Butler? Ko sem pred leti začela brskat po tujih blogih, se je Amy s svojimi vzorčki in blagom pogosto pojavljala v različnih objavah. In odkar spremljam delo Petre Kern, me malce spominja na Amy. Res sem vesela, da je v času, odkar je odgovarjala na Pepermintov vprašalnik, dosegla prav to, kar si je želela. Njeni vzorčki so dobili novo obliko in namen. Zdaj krasijo pisalne bloke, prevleke za blazine, ovitke za telefone in nalepke za prenosnike. Lahko jih kupite tudi kot printe in uokvirite. Kateri vzorček je vaš najljubši in s katerim izdelkom bi si polepšali vsakdan?
Beležke lahko kupite tule, vse ostalo pa tukaj.

5 komentarjev

  1. Wow, to je pa res lepo! Jaz bi tudi VSE! Sem ful vesela zanjo! Že ko sem sam na FB vidla objavo, sem se spomnila, da si je to želela v tvojem vprašalniku;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Petra Kern je huda! Jo mam na FB in je veselje gledat, kako se razvija. Vedno boljše stvari dela. Posebej mi je všeč blazina z lisičko! Super je!

    OdgovoriIzbriši
  3. krasno! meni se pa najbolj dopadeta svetla cvetlična vzorca. za na telefon in računalnik. ali kot blazina .. no, pa sem tam ;-) srečno pot do uresničenih sanj!

    OdgovoriIzbriši
  4. temu se pa reče spletna stran kot se spodobi! bravo! bravo!
    for me FoklsyBird

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.