SLIDER





DIY / IZ KOLUTA V MIZICO

Dva lesena koluta, rešena izpred smetnjaka na koncu vasi. Pobarvana z belo barvo. Pofotkana prvič, na travniku. Za tiste fotke sem v dežju plezala na drevo. Pa mi majsko zelena trava ni bila všeč, temno nebo pa še manj, zato je urejena objava ždela v osnutkih. Minil je še en teden, dež pa še vedno ne. Ampak kolutka sta še vedno čakala name, malce potačkana s šapkami naših muc. Znosila sem si vse rekvizite na ozek balkon, vsako minuto popravila zmečkano rjuho, ki jo je odpihnil veter, Arčija skrivala pred dežnimi kapljami in se malo igrala. Rezultat je 372 fotk (cifra je izmišljena). Ampak kolutka sem pa rešila klavrnega konca, a ne? Naslednjič sešijem še dve okrogli blazinici. Za zdaj pa je tudi mizica lepa.

Aja, zadnje čase gledam filme Audrey Hepburn, kar lepo po vrsti. Kot igralka res ni bila bohvekaj, še več, kar malce nadležna je, je pa zato njena življenjska zgodba zares fascinantna. V Vanity Fair je na nekaj straneh predstavljen izvleček iz njene biografije s spomini njenega sina, vmes pa je nekaj čudovitih fotografij. Sam tko, mimogrede :)

8 komentarjev

  1. Kako domiselno! Recikliranje je res zakon, le imeti moraš prave "oči in roke" za izvedbo. Pokaži še verzijo z blazinami, boš?

    In krasne fotke! Španski bezeg kar diši čez ekran :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična ideja in izvedba! Kot je rekla že Klara.. Recikliranje je zakon! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštno! Iz otroštva se spomnim ogromnih kolutov, za pravo MIZO, ali pa so se mi samo zdeli ogromni?:) in sem vesela, da z nami deliš take apdejte, kot je ta o AH:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo domiselno in lušno! Jaz sem pred kratkim tudi rešila 2 stola pred smetmi...in so že pobarvani na moji terasi :) Kar vesel si, da si si naredil 'zastonj' pohištvo, ne? :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.