SLIDER





FINO FINO

Objava z ogrlicami FINO FINO je med osnutki čakala skoraj en mesec. Nanjo sem se spomnila prejle, ko sem iz omare vzela moje najljubše cvetlično krilo in razmišljala, ali naj zraven oblečem vojaško zeleno ali džins srajco. Da zraven sodi tudi ena opazna ogrlica, je skoraj pravilo stila. In bum, se spomnim na te krasne fotografije, betonske stene in najlepše odtenke sive, na katerih tako lepo izstopajo ročno pobarvane kroglice.
Saj sploh ne vem, katero barvno kombinacijo bi izbrala! Bronasta se prav vsem noro poda. In ne, kar ne morem preboleti, kako lepo barve izstopajo na tej surovi podlagi.
---
Fino Fino oziroma Martino, ki ustvarja te lepotičke, morda poznate tudi po drugih izdelkih: oblačkastih blazinah, sporočilch v okvirjih, prikupnih karticah in še čem drugem. Pravzaprav se mi zdi prav fino, da te krasne barve pokažem danes, ko je zunaj tako lep pomladni dan in da niso že zgubljene v Pepermintovem arhivu.

7 komentarjev

  1. martinine finofine oglice so fino preverjene in zelooo po mojem okusu ker so krasnih barv, velike natanko toliko kot morajo bit, da so meni všeč (zelo) in izdelano tako v nulo, da se ti milo stori.

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo, vidim spodnji dve na moji jeans srajci. nujno! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Same fajne zadevice. Na Fino-Fini strani si vedno spočijem oči :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Fino fino! Jaz sem čisti Martinin fan! Njen okus, čudoviti izdelki, popolne fotografije, neverjetno dodelana celostno podoba... Uh, kapo dol!

    Februarja sva imeli eno sodelovanje 3 Ptice + Fino Fino, sem naslikala njene srčke na moje vrečke, Martina pa je vse pofotografirala v njenem stilu. 3 totice so še na voljo na 3ptice.com, ozadje sodelovanja pa je predstavljeno na mojem blogu, če koga zanima, kako se ustvarjalci povezujemo med seboj (:

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh, kako lepe barvne kombinacije in kakšna profi izvedba. Res fino.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.