SLIDER





v i n i l k e #2

ne, nisem pozabila na obljubljeno serijo ovitkov gramofonskih plošč. tako zabavni so, nekateri pa pravi mali kultni kosi za na poličko postavit. da bi le imeli še kakšno od MJ, v okvir bi jo dala (majkemi, bi na tem mestu dodala ena blogerka:). ta vikend moram obvezno prebrskati še škatlo s tamalimi ploščki. s čim naj vam torej postrežem danes? 
ste že uganili?
jp, tole so kiss in njihov cover za album ploščo unmasked. všeč mi je, ker je narisan, kot je tudi sicer večina papirnatega materiala tega benda. jst pa strip... you know the story. :)
tale je pa tako 80's. girl school. sem prav poiskala en komadič, da se seznanim z ženskim prispevkom k "moški" muziki. :)

2 komentarja

  1. Na moji steni bi visele tiste od Doorsov, seveda z Đimom v višini oči;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Aja, pa veš katere so "kultske", razne kompilacije terasnih priredb kao jezzi šlagerjev...recimo (si izmišljujem) Copacabana Kotejl. Na naslovnici lepo zagorela tazadnja v belih kopalkah (brez lycre) v roki z dooolgimi belimi nohti pa nekaj mambozelenastega v šik/retro/70ta kozarcu, kako polagano kreče prosti morskem horizontu in v levem kotu zabrisana palma. Hot!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.