SLIDER





DARILCA // SPEŠL EDIŠN // ZA FANTE

Ti fantje! Iskati darila za pobiče je po eni strani lažje, po drugi pa 5x težje. Sploh pa, če se omejiš na izdelke domačega porekla. Upam, da mi je vsaj probližno uspelo zadeti fantovski okus, če pa se bo katera ravnala po mojih predlogih in bo darilo naletelo na bolj meh-odziv, se pa vnaprej vljudno oproščam :) Pa pojdimo lepo po vrsti. Brinjevček Žganjekuhe Budič je v najbolj stajliš steklenici na svetu. Nekoč si bom naredila kolekcijo vseh njihovih pijač, čeprav samo za okras. Ker si tudi fantje kdaj kaj zapišejo, lahko moleskine letos nadomestijo s kakšno Nikino beležnico. Da vašega fanta/brata/očeta ne bo zeblo in bo obenem še spodobno oblečen, lahko zavijete v kakšno od Rašicinih prodajaln po topel pulover ali jopo. Denarnica! Lepe in zanimive imajo pri I-BAG (kjer lahko izberete tudi kakšno torbo ali ovitek za telefon). Najbrž so tudi moški sladkosnedi. Sicer bi jim bile morda iz čokoladnega ateljeja Dobnik bolj po godu absintove praline, a tudi tele Cube so preverjeno odlične. Prazne stene v sobi/stanovanju? Če na njih nočejo več gledati posterja z davnega koncerta RHCP, a so preleni, da bi ga odlepili in nadomestili s čim drugim, jim lahko diskretno predlagate kanček kiča. Kitsch-Nitsch. Pri tem predlogu malce goljufam, vem, ampak nisem se mu mogla upreti, črna budilka je tako kul, da bi jo na nočni omarici imela tudi marsikatera punca (ok, jaz:). Jo pa lahko kupite v slovenski spletni prodajalni, v HOODu. In še morda najbolj klasično in neizvirno darilo - nogavice. Te s fotke najdete v Fabianiju.

Huh, no, saj ni bilo tako težko. Pravzaprav je bilo predlogov še veliko več. Recimo karte za košarko ali hokej ali fuzbal, članarina za fitnes, gajba piva, šali, kape, rokavice, upognjenček, knjige ... Bom raje kar končala ta virtualni seznam, bo bolje za vse. Punce, imate še kakšen predlog? In fantje, vam je katera od mojih idej všeč?

7 komentarjev

  1. Vuhuu, to je taka lista, ki je tudi zame (spet primerna) - jaz posvojim fantovske majice, ure in vse ostalo :) I-bag za moj prenosnik že tri mesece čaka pri Neli in nujno nujno si ga moram kmalu priskrbet. Kaj naj rečem kot punce, imate super listo za svoje fante (in Katja, hvala, zopet)

    awesome :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Spet super darila...zame je budilka zmagovalna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. pepermintka ima pa zelo sodobnega in stajliš fanta :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. meni so sicer predlogi, ki jih ni na fotkah, bolj všeč (pivo, karte za hokej) sam bi bil zelo vesel in presenečn, če bi dobil kaj od naštetega. denarnica je zakon! lp, bor

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooooo, čisto huda lista! Kako sem sploh živela, ne da bi vedela za Hood? In za take stajliš flaške? UAU! HVALA!

    OdgovoriIzbriši
  6. nadstajliš izbor (že zaradi pakunge ali pa prav zaradi nje)
    moj predlog...enkrat sem mu zašila piđamo...prav fletno je zgledal;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.