SLIDER





PRAZNIČNI POGRINJEK

Pri nas že od jutra sije sonce. In ni tako zelo mrzlo. Za razliko od mnogih nimam nič proti temu,da za božič ni snega. Tako lahko vsaj v miru fotkam na prostem na provizorični mizi (na zidarski kozi), da se malo kregam z mačkami in bentim čez veter. Če povem po pravici, me to zelo pomirja. Tako, en gozdni praznični pogrinjek. Macesnovi češarki na lepih vejicah z bunkicami, kozarčki, napolnjeni z lešniki namesto svečnika. Drugače pa na naši mizi ni prostora za take drobnarije in finese, osem nas je in sploh si ne predstavljam, da bi imeli na mizi sem in tja postavljene storže. Haha, si kar predstavljam očijev pogled :D

TOPLE, VESELE IN PIŠKOTOV POLNE PRAZNIKE VAM ŽELIM!

p.s. upam, da je Matjaž prebral do konca tole objavo, kajti on je ta, ki dobi Helenin paketek :) Morda je 7 zanj res srečna številka, morda je žreb ciljal na edinega fanta, ki je sodeloval v giveawayu ... Skratka, Matjaž, prosim, da mi na mejl (kontakt zgoraj desno) pošlješ svoj naslov. Ostali pa poskusite v novem deljenju darilc, ki se začne že jutri :)

5 komentarjev

  1. pogrinjek je sublimen (všeč mi je natrpani minimalizem) in pri nas si storžev ne predstavljam, ker je na mizi zmeraj toliko servirnih krožnikov, da (si dam takoj odrezat levi mezinc), da bi kdo brez večjih problemov pojedel storž ali dva;)

    zato pa imamo revenđ za Silvetra, kjer je žlahtna manjšina, ki potem bolj uživa v postavitvi, kot hrani. hrana je itak optional, bolj so aprišijeted uzo in/ali/grappa in/ali medica by Borut in/ali širaz in /ali šampanjc !

    OdgovoriIzbriši
  2. Pogrinjek je lep, zelo lep. Čestitke Matjažu :)!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni je zelo všeč pogrinjek! Jaz bi tudi kam vtaknila storže:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasen pogrinjek. Macesnove vejice z temi malimi storži so zelo lepe in fotogenične. Jaz sem si za na lanterno pri vhodu naredila venček iz takih vej.Pa to z lešniki je tudi simpatična ideja :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo ljubko in sveže! Si me pa tudi malo potolažila - moja večna frustracija je, da na raznih life style blogih občudujem take in drugačne kreativne pogrinjke, ko pa sama gostim, pa komaj komaj stlačim na mizo vse krožnike, pribor in hrano - niti za majhno vazico ni več prostora :-(

    Z malo zamude ti želim srečno, zdravo in ustvarjalno novo leto!

    Andreja

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.