SLIDER





DIY IDEJA: IZ NAVADNE MAJČKE V ...

T-shirt H&M, nakit ASOS
Najprej - upam, da vas ne bolijo oči od vsega tega kičastega nakita :) In ja, točno to. Ta bižuterija je na kupu naravnost grozna, kdaj pa se zgodi, da se v naših šatuljah, posodicah in škatlah z nakitom znajdejo tudi taki kosi, ki smo jih nosile le nekajkrat, enkrat ali pa sploh nikoli, a ne, punce? Priznam, sama kdaj kupim nekaj, kar mi je sicer všeč in zanimivo, ne bi tega zares nosila ... vsaj ne v obliki, kakršno kos predvideva. 
Kamenčki, verižice, broške, uhani ...
Tako sem lani kupila zanimive elastike za lase z metalik kamenčki, ki so bili res lepih barv in si rekla, da jih bom nosila kot zapestnice. Pa so bile elastike preozke. In sem si zadala, da jih enkrat razdrem in prišijem na kakšno majčko. Potem je tu še kičasta priponka za lase, ki je pravzaprav zelo lep kos, a si res ne predstavljam, da bi si jo pripela v lase. Aha, pa viseči uhani, ki sem si jih nameravala nadeti za en gala večer, kljub temu, da mi viseči uhani sploh ne pašejo. In tisti nesrečen delček turkizne ogrlice, ki se je preveč bleščal, zato sem ga odščipnila. Vse to je ta konec tedna dobilo novo vlogo.
 T-shirt
To skrivnost najbrž že vse poznate, ampak jaz navadne t-shirte v H&M vedno kupim pri fantih. Material je 100x boljši, barve lepše, ne krčijo se in S velikost je ravno prav za eno tako punco, kot sem jaz. Okej, tam pri ramenih se vidi, da majčka ni bila namenjena, da bi jo nosila dekleta, ampak meni je to všeč. In ful so mi všeč melirani odtenki sive in tam jih najdem. Za ta projekt bo sicer super katerakoli majica, ki ste se je naveličale ali je ne nosite toliko, čeprav je še v povsem spodobnem stanju. Če pa imate kje kakšno bolj fantovsko, bo kontrast med krojem in bleščečim okrasjem še večji in bolj učinkovit. Pa začnimooo! 

(Aja ... v naslednji objavi:)

2 komentarja

  1. Super ideja! Sam jst bi rada vidla after slikco! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ta prvi uhani so perfektni, tudi da jih samo ali predvsem pripopam na steno...morda v en fin narisan okvirček;)

    ideja je seveda perfektna, sploh v poplavi enakih majčk, reklcev, balerink, ki nam dežujejo na glavo...v mojih časih so bile čisto navadne bleščice živa rariteta, kaj šele da bi izbirala, sem pa zato marsikatero fotko (vzorčkov) dala natisnit na majčko in potem naredila male ovezene podobice ... dve imam še zmreraj doma, pa čeprav so se čez oprsje "zožili":D

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.