SLIDER





tape art = selotejpanje

vem ja, prav nič ažurna nisem. vsi to že veste, vsi ste šli že mimo, vsi ste že videli. dogaja se akcija tape art, no, zdaj se že skoraj zaključuje. tape art ali umetnost lepilnega traku/lepljiva umetnost (tole ni moja pogruntavščina, režite se komu drugemu:). FULKUL! v glavnem. danes sem se nahitro sprehodila čez knafljev prehod in si ogledala dva đambota. na tobačno skočim jutri, pojutrišnjem pa, če bo vse po sreči, ujamem zaključno selotejpkanje na emoniki. če seveda dešifriram to emoniko. a je to tisto gradbišče na bavarcu?
namesto svojih groznih fotk lepim kar tele iz uradne strani. so veliko lepše. in so iz izole, kjer so s selotejp lepili stella, jurij in rex. tiste iz mariborskega podhoda titove ceste si lahko ogledate tule, te iz knafljevega v ljubljani pa tule. videi so dbest!

p.s.: hočem turkizen selotejp! za miklavža al pa kej!
p.s.2: blogger je naumil statistiko. mičkn drugačna je od tiste na google analytics. včeraj je bil obisk peperminta ena sumljiva cifra - 777. danes ste pa že bolj pridni - 865. :)

6 komentarjev

  1. NoRo NoRO !!! :) Moj Photosession še sledi :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Jest tudi nisem vedla! Všeč! Palma na sv. Mavru je čísto kulska:)

    OdgovoriIzbriši
  3. ha! sam kaj sm se pa jst zdej spomnila! da sem očitno pionirka tape"arta" na slovenskem. :) ker imam prave zaloge izolirnega belega in črnega selotejpa iz merkatortehnike doma in na steni svoje sobe ribo iz selotejpa. ne lažem! RIBO iz SELOTEJPA.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa pokaži! (Ribo na steni)
    Res je super to selotejpkanje. Se mi zdi, da jim je še nekaj selotejpa ostalo in so šli na gverilske akcije po reklamnih jumbo plakatih...

    OdgovoriIzbriši
  5. Z novimi lepilnimi joane ritter pa si lahko osvežimo pohištvo:)
    http://joannarutter.bigcartel.com/blog

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.