SLIDER

MB (daylight edition).

včeraj smo tri babe (in barbara) odšle proti mariboru. žurat z razlogom, seveda tudi malo šetkat, ena pa še v kungoto na kosilo. maribor očitno ob popoldnevih sameva. kljub sončku. v mariboru se tudi hitro zgubiš, ker je poln nekih pregrad, ograj in gradbišč. tudi lepe kavarne, o kateri sem pred leti brala v ambientu, ni bilo več. je bila pa ena druga, zelo čedna, ampak prazna. v precej sodobnem kinokompleksu je v moji roki ostala gigantska aluminijasta kljuka. take in drugačne dogodivščine te čakajo, ko prideš na izlet v (skoraj) tuje mesto.

10 komentarjev

 1. Super fotke!! Se že veselim nightlight edition. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. kot že omenjeno - ko greš ti zraven, jaz fotiča ne bom nosila. bom rajši kaj drugega nosila s sabo.
  krasen trip! maribor mi bo še ratal všeč.. (hahahaha)

  OdgovoriIzbriši
 3. waw. En vaš izlet v Maribor in nam je vsem malo bolj všeč. Čudovite fotke. Odtenki na prvih dveh so čudoviti.

  OdgovoriIzbriši
 4. Žalostno, ampak resnično - Maribor je mrtev. Ravno zaradi tega se potihem veselim nedelj, da iz te turobe pobegnem v Ljubljano, kjer je vsaj mesto bolj polno.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja, čedne fotke
  mesto pa prazno, občinskih lokalov za proč metat, ki samevajo... namesto da bi jih za minimalca oddali zanimivim projektom/ljudem

  ste šle pogledat obnovljen Naskov dvorec na Vetrinjsko ulico, če se "narediš pridna" te peljejo celo notranjost pogledat
  ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. metka, v naskovem dvorcu smo bile spomladi na magdaleni. takrat so bila notri razstavljena tekmovalna dela, kaj pa je tam sicer?

  OdgovoriIzbriši
 7. od 8. do 30. decembra je razstava stripa - miki muster ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. oh! bi šla. pa v UGM na nenada cizla tudi. ampak najbrž me v MB še dolgo ne bo. :) 3x na leto je najbrž že kar lepa cifr za kraj na drugem koncu slovenije.

  OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.