SLIDER





A CLASSIC MORNING MAIL.

zgodnjedopoldanski mejl
od: katja za: nina subject: AAAA.
NINA, kaj ti morm dat, da mi dovoliš, da objavim tale plakatič na pepermintu? tako zelo je lep. se recimo javim, da grem do okoljskega centra po mula vrečko.
ninin plakat za koncert a classic education + spock studios, ki se bo  kmalu zgodil v metelkovski menzi pri koritu. zaradi takih plakatov se gre na koncert, čeprav nimaš pojma, kdo in kaj igra.

11 komentarjev

  1. Tale Katja mora bit' zelo simpatična punca :-) iskrena, prijetno neposredna, požrtvovalna, s smislom za estetiko :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. zdaj delujem kot da mi moraš kupiti vrečko, da dovolim objavo!!
    ;)
    vesela, da ti je plakat všeč in še bolj vesela, da krasi pepermintov zid! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. @pišščanček, vse je res! :P hahaha.
    @ninalena, aja. :) no, na tem mestu sporočam, da to ni res, jaz se samo ponudim za dolgo pot skoraj do konca trubarjeve v tem mrazu. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hehe, ker sem malce starejša in malce manj zvedava, mi je čisto dovolj (ampak v presežnem smislu),da vidim Ninin plakat...brez koncerta.

    OdgovoriIzbriši
  5. ne maram ljudi, ki se hvalijo.

    OdgovoriIzbriši
  6. meni je pa žal za ljudi, ki ne razumejo heca in mislijo, da :P in hahaha nič ne pomenijo. kako turobno mora biti tako življenje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mene pa navdihujejo ljudje, ki se (na duhovit način) hvalijo :-))
    "Kako smo si razliiiiični..."

    OdgovoriIzbriši
  8. Blog je osebna stvar in se vsak bloger lahko hvali, pljuva, povišuje, krega, trplja po rami ali karkoli že, po mili volji, kolikor duša da. Če ti je všeč, bereš, če ne pa pač ne. Najbrž je pa tudi kul, če poveš svoje mnenje, a ne, anonimni? :)
    PS: plakat je res lepi. zelo všečni so fonti!

    OdgovoriIzbriši
  9. veverca, strinjam se. vsak lahko na svoj blog piše kar hoče, zakaj pa sploh imamo blog?? ampak hotel sem preveriti dejstvo, če si ti ena izmed blogerjev, ki ne zna sprejeti kritike. kritiko namreč tako obrneš, da je potem nekaj narobe s tistim, ki mu neka stvar ni všeč. moje življenje ni turobno, daleč, daleč od tega, ampak nisem pa najboljši in najbolj prijazen in najbolj simpatičen, pač imam napake, tega se zavedam... pa to se ne gre samo zaradi "vse je res! :P hahaha", ampak tako na splošno, kar razberem... se pa strinjam, da me te stvari nimajo kaj brigati, ampak sem se vseeno prvič opogumil in to tudi napisal. samo to te še vprašam (in umolknem za vedno), ker te namreč ne poznam, ali si v resničnem (ne blogerskem) življenju/svetu res tako nadkul?

    OdgovoriIzbriši
  10. ok, zdaj pa mene zanima, kdaj sem jaz kaj o sebi pisala in se ob tem še hvalila (razen ko sem diplomirala in sem bila zelo vesela in ponosna nase)?

    sploh če pomislim na to, da je ta blog v veliki večini namenjen hvaljenju, predstavljanju in nasploh pisanju o DRUGIH LJUDEH in njihovem delu. kar počnem čisto iz dobre volje in entuziazma. mislim, da to pove dovolj o meni.

    za tiste 3x, ko napišem kaj bolj osebnega, se pa sploh ne mislim "braniti". piščančka, ki je s svojo izjavo in mojim povsem v hecu mišljenim odzivom očitno sprožila tak anonimni komentar, sploh ne poznam osebno oz. ona mene ne. in še odgovor na tvoje vprašanje - nimam se za kul osebo, kaj šele nadkul, niti na blogu, še manj pa privat, kar je pravzaprav isto.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.