SLIDER





DIY: OZALJŠANI NAVADNI SVINČNIKI

Danes sem ful pridna. Najbrž zato, ker sem imela včeraj bolj meh dan. Po takem meh dnevu zvečer ležim v postelji in razmišljam o vseh obveznostih in "kaj mi je tega treba" in "kako mi bo vse to zneslo", nato pa se v enem momentu okregam in se odločim, da bom naslednji dan zgodaj vstala in se takoj spravila delat. Se mi je že večkrat zgodilo in vem, da je to najboljša stvar za presekat jamranje. Evo, danes sem že od zgodnjega jutra aktivno za računalnikom in prejle sem v parih minutah po dolgem času pofotkala en naredsisam, za katerega potrebujemo le dvoje, troje stvari. 
Ne se ustrašit, če nimate takihle lepih selotejpov. Čisto fajn se zadeva izide tudi z mekolom in lepim papirjem ali blagom. Hm, vzamem blago nazaj, najbrž bi se takle v blago oblečen svinčnik bolj težko šilil (še vedno pa pride v poštev pri kulijih!). No, zavijalni papir ostaja fina možnost. Navadni svinčniki so pa itak najboljše pisalo na svetu! Jaz jih imam cel kup, večina je sponzorskih. Ti so sploh idealni za polepšat, da nam ni potrebno več delati reklame političnim strankam, kongresom in društvom. :)
Navodila so preprosta. Svinčnik ovijemo v selotejp. Pri tem imamo dve opciji - da svinčnik ovijamo po širini ali po dolžini. Način, prikazan zgoraj, je malce bolj zamuden, spodnji pa res hiter.
Z različnim ovijanjem spreminjamo tudi vzorec (če imamo črtast selotejp/papir). Ko ovijemo vse, imamo pred sabo pisano kolekcijo pisal. Šilijo se brez težav.

6 komentarjev

  1. veri kjut (ne moreš verjet ampak meni bi bilo "škoda" tejpka za svinčnik, ker bi ga morala pošilit...da ga nalimam na steno s fotko pa ne...ker pol ima fotka dodano vrednsot;D Jah, kaj čmo.

    OdgovoriIzbriši
  2. kje se dobi te lušne selotejpke?

    OdgovoriIzbriši
  3. mojca, menda jih imajo nekaj tudi v prometeju, lahko pogledaš na spletu (washi tape), moji so pa s švedske.

    matilda, veš, da sem jaz ista, vedno mi je vsega škoda. ampak sem se malo navadila, da vse mine in da ne smem nč šparat. :) tega selotejpa je pa kar veliko metrov v rolci :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ...tudi jaz se odvajam od hrčkanja...najbolje mi gre pri ovojnih papirjih, trakovih in čestitkah (čeprav, še vedno kakšno kupim in nikoli oddam....ampak moja stena pred nosom v pisarni je prav zaradi tega moja Vesela Stena), da ne govorim o Veselem Oknu;D

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.