SLIDER





ŠOPKARJENJE

Šopkarjenje je eden mojih najljubših hobijev.

6 komentarjev

  1. uu, na celi črti si me premagala z vijola rumeno kombinacijo! ;) pa ta tretjega minija bi imela takoj na mizi v moji sredozemski vili! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepe fotografije Katja. Tudi jaz sem strastna šopkarica (ta izraz je ful luštkan in mislim da ga bom posvojila), samo malo prelena sem, da bi jih potem tudi poslikala. Takšni šopki s poljskim cvetjem ali takimi, ki jih najdeš nekje ob cesti ali gozdni potki so pa itak najlepši. Včasih jih kombiniram z rezanim cvetjem, ki ga kupim na tržnici-to mi je splo zelo všeč. Tale tvoj ta zadnji je pravi bombonček.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepe fotke Katja. Tudi jaz sem strastna šopkarica ( ta izraz je blazno luštkan in mislim, da ga bom kar posvojila), vendar malo prelena da bi jih potem tudi fotografirala, ponavadi mi prej ovenijo. Šopki iz poljskega cvetja ali tistih rožic, ki jih najdem ob kaki gozdni potki pa so ittak najlepši. Včasih jih kombiniram z rezanim cvetjem, ki ga kupim na tržnici, to mi je tudi zelo všeč. Tale tvoj zadnji šopek je pa pravi bombonček.

    OdgovoriIzbriši
  4. ...tale hobi ti gre krasno od rok :)

    OdgovoriIzbriši
  5. tudi sama šopkarim, sicer malo manj kot običajno sem... pa le...

    in ja ti gre super od rok!

    OdgovoriIzbriši
  6. Uf, lepi so. Jaz se jim tudi ne morem upret, rožam skup danim v šopek. Pa sem celo puberteto preživela brez tega - groza, ne?;) moja mama je delala čudovite šopke iz rmana, natlačenega skup v bunko, noter pa nekaj nageljčkov ipd. ... jaz delam bolj divjaške varjante. Veš kakšna izbira rož je šele na Koroškem ... kar ene divje orhideje ali kaj rastejo takole ob cesti - eksotični kraji, ni kaj;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.