SLIDER





STOCKHOLM {IZLET V WAXHOLM}

Waxholm je bilo ime najini sobi v hostlu. Zato sva se določili, da greva pogledat, če je tam res tako kot na sliki, ki je visela pri vratih. Dan ni bil ravno najbolj naklonjen izletu, sploh pa ne na morje, a kaj čmo. Waxholm se je kljub temu izkazal. Lesene hiške s pisanimi fasadami (ob čemer nikar ne pomislite na pisane fasade v Sloveniji, ob avtocesti na Štajersko, ker to ni isto:) in krasnimi vrtovi z belimi ograjami. Sem rekla, da bi sem ziher prišel Poirot na dopust. Saj poznate Poirota, kamor gre, se kaj čudnega zgodi. Če do Waxholma ne bi vodila tudi cesta, ampak samo morje in trajekt, bi bilo vse skupaj le še bolj romantično.
Upam, da spremljate Štokholm objave tudi pri Ninileni, ki se je pravilno odločila in na hitro opravila s tem. Jst imam še eno ali dve objavi na zalogi, potem pa upam, da se še pred koncem poletja tukaj znajde tudi kakšna bolj sončno morska.

5 komentarjev

  1. ja, Poirot!!! na njega sem pa čist pozabla.

    OdgovoriIzbriši
  2. Spet - čudovite fotke. :)) Pa prav lepo je, ko se meglice razprostirajo nad morjem. :) Poirotu pa ne bi bilo treba dvakrat rečt, da naj sem pride :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Ali takšno mestece res obstaja? Ohhh, jaz moram nujno na sever!

    OdgovoriIzbriši
  4. Poirot je tako snobovski, da bi se mrgodil in pazil na galoše. Se mi zdi , da je bolj Miss Marple style:)

    Fotogenično mestece!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tle je pa res lušno.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.