SLIDER





DESIGN EXPO

Letošnji Design Expo, sejemska razstava rokodelcev, ustvarjalcev, modnih in industrijskih oblikovalcev na Mesecu oblikovanja, se je zaključil v petek. Jaz sem bila tam po enkrat v obeh dneh in mislim, da je tudi med mojimi fotkami precej jasna ločnica med četrtkovim večernim obiskom podelitve nagrad za oblikovanje in petkovim dopoldanskim izletom med razstavne prostore. Posedela sem na povečani različici Kaaitine žogice Aajdee (Kaaitina dekleta so napravila tudi najlepši in najbolj domiseln razstavni prostor sejma), pomahala Niki in Ani, ki sta zastopali Anselmo, en krog po razstavišču naredila z Vanjo iz Pleksimanije in končno spoznala tudi Hano. Moje poročilo tokrat z večdnevno zamudo, ampak saj sta vas pravočasno apdejtali že Fensišmensi in Ljubeznice :)

3 komentarji

  1. Ahhh, mi je žal, da ga nisem uspela obiskati...sam so pa taki izjemni aparati kot je fotkič, da dobiš vsaj delček ne-več-dosegljivega :)

    ( p.s. kako kaj napreduje čarunalnik? ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, seveda smo bile apdejtane, ampak tvoj raport je manjkal!
    Žal sem morala (dobesedno) zadnjo minuto odpovedat moj obisk razstavišča in sedaj sem čisto očarana nad pleksimaničnim detajlom....hočem! Prav tako nujno rabim en pernat prstan.

    OdgovoriIzbriši
  3. Matilda, človek si ne more misliti kaj vse nujno rabi, preden ne vidi takele reportaže, kajne?! Še dobro (za tvojo denarnico):), da ti ni uspelo na Expo priti. :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.