SLIDER





VSE NAJOKUSNEJŠE!

"Vse najokusnejše!" piše v posvetilu te zanimive, poučne in krasne kuharske knjige, ki sem jo prejela za rojstni dan. Imenuje se KUHARICA ZA MLADE in je delo dveh strokovnjakov za prehrano, Milene Suwa Stanojević in Uroša Flisa. Nadvse lično oblikovanje je delo Jerneje Rodica, fotografije receptov (več kot 150 jih je) pa je posnel Tomo Jeseničnik. Na naslovki piše, da je knjiga odlična popotnica za ženina in nevesto ali študenta, ki se odseli od doma. Jaz pa mislim, da je tale kuharska knjiga čisto za vse, ki radi kuhamo in tiste, ki bi to radi počeli, pa ne vedo, kako se kuhe lotiti. Ah, in v prihajajočih toplih dneh bodo še posebej prišli recepti za hladne pijače. Zdaj vsaj vem, v kakšen kozarec se katera natoči :)

10 komentarjev

  1. Wau, res je lična in luštna! :) Bliža se rojstni dan moje boljše polovice in mislim,da bo tole ravno pravšnje darilo :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadvse kul oblikovana kuharca! še tisti ki ne kuhamo prav pogosto bi jo imeli, za okras

    OdgovoriIzbriši
  3. Knjiga izgleda simpatično. Dober tek tebi in vsem, ki jim boš kaj dobrega skuhala. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. naj še prevedejo (če že niso), pa ufurajo na tuje trge, ker je res dobro zastavljeno

    OdgovoriIzbriši
  5. lepa knjiga, že lsitala ena taka verzija Jemijeve Minsitrstvo prehrane ... za vse, ki si želijo zavohati skoncentrirano italijansko kuhinjo pa priporočam Dva požrešna Italijana. Delizioso!

    Kaj si še dobila za rojstni dan? (sori si ne morem pomagat:D)

    OdgovoriIzbriši
  6. hihi, matilda, dobila sem par res zanimivih reči:
    - recimo kladivo za zrezke tolčt in dilco :)
    - diktafon / zdej bom tazaresna novinarka :)
    - od stare mame pa spalno srajco vezenine bled, št. 46, s čipkastim ovratničkom, tko je dobra, res, nosila jo bom še takrat, k bom sama stara mama ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Iz vsake kuharice se lahko kaj naučimo. Tale je pa še luštna za povrh;-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala za taaaaaaake komplimente! Iz prve roke priporočam blitvino župco z avokadom in pito s čežano (ali marmelado, če se mudi). Za prste oblizat! Uživajte v kuhariji!

    OdgovoriIzbriši
  9. U, tole si bom pa tudi jaz kupil. :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.