SLIDER





PHILIPS FASHION WEEK // ALICE BOSSMAN + ARIJANA GADŽIJEV + IVAN ROCCO

Ruski šik Alice Bossman, ki je posegla tudi po krznu (pravem ali umetnem, ne vem), je izvrstno dopolnil naki Hane Karim. Sem kar zacvilila, ko sem ga prepoznala. Po reviji sem izvedela še, da so tile naramni kosi navdih našli pri meni (la la la). No, dovolj cviljenja, Alicina oblačila so zelo jasno zastavljena in imajo veliko potenciala. Jaz vzamem kar prvi outfit, s kučmo vred. Jakna je pa za umret.
Zelo so mi bile všeč tudi oblekice Arijane Gadžijev, čeprav niso nekaj, kar bi nosila pozno jeseni ali pozimi brez dodatnih petih slojev oblačil. Bodimo praktični. Arijanin zaščitni znak ostajajo poudarjena ramena in napihnjeni rokavčki, mene pa je vse skupaj malce preveč spomnilo na Mary Katranzou. Lepelepe, ampak nič tako zelo novega.
Nad kolekcijo Ivana Rocca so bile najbolj navdušene moje sogledalke, mene pa je pustila precej hladno. Meh. Tale pastelno modra mi ni ravno najljubša, bolj mi je všeč roza športna jakna. Morda sem le premalo drzna. Je pa Ivan totalen cuker in super gesta se mi zdi, da sta oba fanta med tamladimi postavila oklepaje včerajšnjemu večeru. 

Tako, vseh enajst je pofočkanih, danes pa začnejo izkušeni. Upam si napovedati, da bo marsikatera kolekcija od mladih talentov presegla kakšno od kolekcij, ki jih bomo videli danes in jutri. Jutri spet poročam, zato stay tuned!

2 komentarja

  1. za vsako pogledano kolekcijo, ki si jo pokazala sem si rekla: ok, ta mi je najbolj kul. tako da zdaj morem povedat, da super vse stvari zgledajo! in hvala ti za reporte.

    OdgovoriIzbriši
  2. ok, kupim zadnjo, ker je tako nekako pižamasta in v tem treuntku je to tako fino nemarno za obleč. Jahh, malce sem se razvadla.
    kaj je narobe z besedo kreacija?
    stvaritev je tako bogokletna:)
    Hana rules!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.