SLIDER





POPOLNA DEKORACIJA: POROKA

Ah, poroka. Punce o njej sanjarimo že od malega, fantje malo manj, sanje o popolni poroki pa so pri vsakem paru drugačne. Nekateri se zatečejo h klasiki, drugi najamejo ekipo, ki poskrbi za vsak, tudi najmanjši detajl, spet tretji želijo čim več postoriti sami, tudi ko gre za dekoracijo poročne zabave in samega obreda. Nekje na pol poti stoji TRGOVINA POPOLNA DEKORACIJA, kjer bodoče neveste in ženini najdejo veliiiko izdelkov, s pomočjo katerih lahko njihov dan zares postane najlepši. 

Sama sem iz njih sestavila manjši poročni stajling za navdih, v trgovinici pa najdete vse potrebno: vabila in zahvale, oznake za sedežni red in razpored miz, različne ljubke izdelke za dekoracijo miz, zastavice, vrečice in škatlice za konfete, moje najljubše pompome, avtomobilske tablice za mladoporočenca, fotoaparate in milne mehurčke, s katerimi se zabavajo svatje, ne manjkajo pa niti knjige gostov in želja. Tu so še različne embalaže za darilca ... in moj zares najljubši sklop - različni izdelki za dekoracijo in postrežbo hrane. Seveda pa ne gre brez dekliščine. Zabavno in zelo roza! 

Peruzzijeva ulica 82, 1000 Ljubljana T: 059 92 95 44
{najdete pa jo tudi na FB}

10 komentarjev

  1. Ooo, Katja, nam kaj prikrivaš? ;)

    Od moje poroke je dobro leto, spomini so še zelo sveži. Bilo je lepo, večino sva prepustila kar osebju gostilne, kjer sva praznovala z gosti, mi je pa morda zdaj čisto malo žal, da nisva tudi v dekor vnesla več najinega pečata.

    Priznam, da nisem vedela za to trgovinico, pa bi mi prav prišla! Vsem bodočim nevestam želim mirne živce in čudovit dan,
    Klara

    OdgovoriIzbriši
  2. ne boš verjela, ta članek je res kot naročen <3
    lp,
    bodoča nevesta lara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, zame tudi. Pa tudi meni je ime Lara!

      Pompome sem iskala kot zmešana, videla sem tudi tvoja navodila za DIY, ampak mi nikakor ne uspejo tako lepi. In cupcake toppers, kako lepo. A imajo tudi take z blond nevesticami? :)

      Je tu še kakšna z avgustovsko poroko morda?

      Izbriši
    2. Ahaha, moram komentirat, ker sta me Lari zdaj prav spravli v smeh :D Hvala!

      Čudovito poroko in srečen zakon obema! ((:

      Izbriši
  3. Res lepo! In tako ljubko :). Pa krožniki so tudi zelooo všečni ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. res lepo, Katja! in tudi meni so všeč krožniki :)

    v trgovini Popolna dekoracija imajo pa krasne stvari! poročila sem se pred skoraj dvema letoma in takrat je bila pri nas izbira poročnih dekoracij bolj slaba oz. taka, ki meni (tudi ženinu - je imel nekaj besede pri vsem, hihi) niti slučajno ni bila všeč. en kup zadev sem tako pritovorila iz potovanj v tistem letu pred poroko, nekaj sem naročila preko spleta in prav vse pripravila sama - pompome, dekoracijo miz, vabila in zahvale, pripomočke za photo boot, embalaže za darilca ... v pripravah sem uživala in še vedno imam toliko idej na zalogi, da bom brez težav organizirala še srebrno, zlato in diamantno poroko ;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.