SLIDER





POLETNA UNIFORMA

Hello! Nazaj z morja sem in med pregledovanjem fotk sem ugotovila, da sem v hitenju in pakiranju pozabila na tole objavo. Ampak ker poletje žge kot že dolgo ne, bo kar pravšnja za danes :) Samo bikinke in šlapke manjkajo, a ne?

Od črne se težko ločim, ko pa se, se v hipu počutim čisto drugače. Mornarska majčka je najbrž ultimativni poletni kos, espadrile pa tudi. Tekaške kratke hlače morda malo manj, ampak so pač bolj udobne od tistih iz đinsa. Pisana oblekca je čisto neznačilna zame, ampak jo to poletje res veliko nosim. je ravno prave dolžine in fletnega kroja. Usnjeno roza torbico že poznate, sandali pa so prav tako lanskoletni nakupi iz Londona. Za res najbolj girlie momente. Črno-siva tunika je bolj ne-tič-ne-miš, ampak meni se zdi krasna. Ne ravno najboljša izbira za vožnjo s kolesom, pa vendar. Lahna kot perešček, to hočem od poletne obleke. Spodaj pa še nekaj malo bolj večernega. No ja :) Hlače na rob, najbolj udobni sandali na svetu (naj trajajo večno), črna (ali bela) majčka  in opazen šal. Rdeče res ne maram, ampak ta šal sem si ogledovala toliko časa, da je na koncu stal le en evro in je pač moral z mano.

Povej, kaj pa ti najraje nosiš poleti?

4 komentarji

  1. uuu ta drugo oblekco mam tud jaz in jo naravnost obožujem, sem sprobavala tud druge barve istega kroja, sam mi nekak tale vzorec najbolj sede. so pa ostale kombinacije tud zelo šik ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mornarska majčka je res eden najbolj poletnih kosov ever. Na espadrile pa se kar ne morem navadit, se mi zdi, da rabijo morsko okolje :)

    Ta vikend sem gledala Poletje v školjki - sami lepi spominčki na dolga poletja, ko smo bili še otroci.


    OdgovoriIzbriši
  3. oblekce <3

    pa sandalčki so tudi vsi lepi, kje se jih dobi?

    hvala!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.