SLIDER





KAKO NOSITI: CVETLIČNO MIDI KRILO

Krila čez kolena so ena hecna zadeva. Tista od kostimov, kakršna imajo v omarah naše babice, mi absolutno ne pristojijo. Jih imam nekaj v omari in so iz ful lepega blaga, ampak ne gre :) Čisto druga zgodba so taka frfotava krilca, nabrana ali plisirana, ki pristojijo tudi nam, puncam z ne ravno dolgimi nogami. Cvetlično midi krilo je bilo na moji wishlisti že od nevemkdaj, kriva pa je itak spletna stran J.Crew. Pa Kate Spade. In ko sem na Asosu predalčkala barve in na pamet računala, katero številko bi potrebovala, da mi bo prav v pasu (ker takale krila imajo visok in ponavadi res ozek pas) ... se je ravno prav zgodila garažna razprodaja na Taboru in tam je bila Tina z eno kepico cvetličnega blaga. Ko sem jo razgrnila, je bilo krilce v hipu moje. Uiiii.
In tako sem se včeraj odločila, da se oblečem v novo krilo in samo sebe fotografiram v njem. Najbolj trapast občutek na svetu, itak, ampak naša streha je kar hvaležna za to početje, saj je med sušilnicami ful enih zidov, za katere se lahko skriješ med čudnimi gibi. Še dobro, da sem na novo odkrila kvalitete prvega objektiva in še dobro, da se je tista gospa odločila obešat perilo ravno v hipu, ko sem šla nazaj v stanovanje, da si preoblečem majico še za drugo rundo :) Res, jaz nisem material za modni blog. Lahko pa razkrijem nekaj trikov in ugotovitev, ki sem se jih naučila med preučevanjem obujenega fenomena midi kril. Majčko/srajčko/ vedno zatlačite za pas. Tako krilo pride do izraza in lepo preseka naše telo. Ta prehod lahko dodatno poudarimo s pasom (jaz sem nora na pasove, še posebej take moške, saj vidite). H krilcu lahko obujemo šlapke, balerinke, sandale s peto, salonarje, superge. Zgoraj oblečemo navadno majčko, belo ali denim srajco, pleten puloverček ... Če nas zazebe, oblecimo kratko jakno, ki se konča pri pasu, obvezno nad tazadnjo. In to je to.Še torbica in kakšna lepa ogrlica, pa je! Cvetlično krilo je fin izgovor, da nosimo kaj barvitega. Sem kar ponosna nase. Jaz, popolnoma do pretežno črnosiv človek, nosim barve. In vse iz spodnjega kolaža bi imela vse in nosila vse z vsem :)

9 komentarjev

  1. Bravo! Midi krilo je forever in tako zelo damsko. In popolnoma se strinjam z zatlačeno majčko in kratko jaknco/jopico. Sem totalna oboževalka takega imidža, to je TO!
    LP
    Maja

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako lepo! :) Edino, še bolj fajn bi blo, če bi se na tvojih slikah videlo celo krilo od spredaj, ne samo delčki. :) Je pa res, zeloo lepo! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. joj, tako krilo je tudi na mojem wishlistu. že dolgo. pa nikoli ne naletim na tisto "tapravo". tvoje zgleda super!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako in kje je možno dobit plise? Pred desetletjem sem imela eno tako in si jo ponovno želim...super zgleda!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna je! :) Pa čudovite kombinacije v kolažku <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Res lep stajling! Jst bi mela pa tako maxi krilo! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ej ful si lepo pofotkala sama sebe;) in stajling je ful hud in poseben, sploh tale kombinacija z rjavim pasom, vau! A nisi bila ti včasih anti-krilo ali se narobe spomnim?;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovito krilo in superlepe kombinacije! :))

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.