SLIDER





PRAZNIČNI DIY / PROSOJNE ZVEZDICE

Ta objava bo miks fotk, narejenih s fotoaparatom, in tistih, posnetih z Nokio Lumio 720, brihtno in lepo stvarco, ki mi dela družbo zadnja dva meseca. Zna še marsikaj drugega, ampak blog in fotke gredo najbolje skupaj, zato kar začnimo s tokratnim preprostim ustvarjalnim projektom. Izdelala sem okraske iz ... ovitkov za zvezke! Vedno mi je bila všeč njihova prosojnost, ko pa sem jih zadnjič čisto slučajno zagledala v trgovini, sem vedela, da lahko iz njih naredim nekaj prazničnega. Malce spominjajo na led, a ne? 
Na debelejši papir izrišemo šablono. Jaz sem izbrala zvezdice, lepi so tudi krogi (snežene kepe), srčki, trikotniki ...Šablono prislonimo na ovitek in izrežemo motiv s škarjami. Z iglo ali žičko v plastiko "izvrtamo" luknjico, skoznjo pa napeljemo nit. Obesimo pod strop ali na okno, svetloba res lepo pronica skozi komaj opazne okraske. 
Objavo sem pripravila v sodelovanju z Nokio. V prejšnjih dveh smo skupaj pekli limonin kolač in kuhali bučno juhico. Z njimi sem želela pokazati, da lahko pametne telefone uporabljamo še bolj kreativno, kot se nam morda zdi. Ko ustvarjamo, kakšno fotko pošljimo tudi prijateljem za navdih ali pa kar na telefončku ustvarimo svojo praznično voščilnico.

1 komentar

  1. Pri nas pozabljeni 'paus papir'...pa tako zelo nežno in čudovite so te prosojne zvezdice!!!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.