SLIDER

ZAGREB / - LOVE, ANA.

Zadnjič sem bila v Zagrebu. Sva bili. Pripravila sem nama plan, ker ZG pač ni LJ in za tak izlet je treba imet plan. Narisala sem nama zemljevid v moj zveščič in ko sva se spustili dol s hriba (spet sem bila v Muzeju prekinutih veza, ki pa je v drugo kar malo dolgočasen), sem na Dežmanovi ulici iskala Anino izložbo. Bela je, ni je težko zgrešiti. Tudi Ano težko zgrešiš, je čudovita, dolgolasa in zelo prijazna gospodična. In fina, fina oblikovalka. Trgovinico - LOVE, ANA. je odprla pred kratkim, ob najinem obisku je še vse dišalo po barvi, malo pa tudi po kavi, ki nama jo je postregla. 
Ana je oblikovalka prenekaterih zanimivih izdelkov. Recimo mizice Centerpiece, svetilke Traveller (my favourite), lesenih deščic/podstavkov Puu, serije Hexagon z neon pridihom in drugih. V trgovinici je zbrala tudi druge sorodne izdelke znamk, ki so ji po filozofiji in oblikovanju blizu, izbor pa sproti dopolnjuje in spreminja. Res lep prostorček, ki ga pač morate obiskati. V isti ulici lahko obiščete tudi Institut Parfumeur Flores.

3 komentarji

  1. Vedno z veseljem prebiram zapise na tem blogu, zelo so zanimivi, slikice čudovite. A moram pa tudi malce pokritizirat: "Zadnjič sem bila v Zagrebu." - a to pomeni, da ne ga ne boste nikoli več obiskali? Jaz sem namreč to tako razumela. Seveda me je vleklo naprej, da izvem zakaj se vam je Zagreb tako zameril. ;) Pa nočem dlakocepiti, a me je ta "zadnjič" malo preveč zbodel. Sicer pa: kar tako naprej pri ustvarjanju in objavljanju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, čisto narobe je bilo tole razumljeno :) Mislila sem zadnjič kot 'nedolgo nazaj' - morda pa samo pri nas na Notranjskem tako rečemo, zanč sem bila tam pa tam :))) Skratka, v ZG mi je zelo všeč in bom zagotovo ter z veseljem šla še kdaj. Tako da kar brez skrbi. In hvala za lepe besede!

      Izbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.