SLIDER





mina fina v kapsuli.

kaj štiri, pet razstav sem si ogledala ta teden. no, peto sem pogledala kar v izložbi, v podhodu ajdovščina se namreč nahaja galerija kapsula in tam visijo trakovi z ilustracijami mine žabnikar. če bi vstopila, bi si najbrž lahko ogledala še vse kaj drugega, ampak mudilo se je. pa drugič.

7 komentarjev

  1. Predpostavljam, a je to nekje v bližini Srede. A so res koncept spremenili oz. ni več toliko ponudnikov/ustvarjalcev?

    OdgovoriIzbriši
  2. imaš prav. sreda deluje zelo prazno glede na lepo kvadraturo prostora. trenutno menda v njej poteka prodajna razstava oz. atelje oblikovalke nike ravnik. lepa krilca sem si ogledovala v izložbi.

    ampak tale nesrečen podhod deluje tako zanikrno, da ga niti kapsula niti sreda ne moreta rešiti. škoda. potrebuje malo svetlobe in čistoče. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pred časom sem jih malce poklikala in so izginili vsi prejšnji oblikovalci, mah škoda so imeli lepe stvari. Podhod pa je itak urbana katastrofa. svetlobo se da še ustvarit..tudi z zanimivo ponudbo, zanemarjenost pa..:(

    OdgovoriIzbriši
  4. morda namig in ideja MOL-u. če so že s podhodom v tivoli udarili mimo, naj se malce bolj izkažejo v mestnem središču. ta trg nasploh rešuje le plato, sicer je vse skupaj en grozen miks vsega možnega. stavba metalke in sosednja od SKB in tisto skropucalo spredaj... fail.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mina Fina je zakon! Sem bil zadnjič z njo na šestki ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. kok sm šele jst kul, ker je bla pri meni doma in sva klepetali o posterju spice girls. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. več kot deset let nazaj, seveda. :P she was my uncle's girlfriend back then.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.